Επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης και χρωματισμού των θέσεων ΑΜΕΑ στην Ερμούπολη και στο Νησάκι

Αυξημένα αντανακλαστικά... λόγω επισκεψιμότητας

Σε εργασίες επαναχρωματισμού των θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ και συνολικά των διαγραμμίσεων στη θέση Νησάκι απαιτείται να προχωρήσουν οι αρμόδιοι, καθώς λόγω επισκεψιμότητας ενόψει της κορύφωσης των πασχαλινών ημερών, θα αυξηθεί ο όγκος οχημάτων και δικύκλων και δυστυχώς – μοιραία – η αυθαίρετη και παράνομη κατάληψη των συγκεκριμένων θέσεων.

Παρά τις εργασίες ενίσχυσης του χρωματισμού των διαγραμμίσεων στο αυστηρώς παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης με φόντο τις υποχρεώσεις του εργολάβου της ανάπλασης, οι διαγραμμίσεις που απομένουν στη θέση “Νησάκι” έχουν αποχρωματιστεί σε σημαντικό βαθμό, “ευνοώντας” τη μη τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και συμπεριφοράς από την πλευρά ασυνείδητων.

Με φόντο τη σταδιακή αύξηση των επισκεπτών του Πάσχα στο νησί μας, χρήσιμο είναι να δοθεί άμεσα προτεραιότητα στην ενίσχυση των ορίων των θέσεων στάθμευσης που εξυπηρετούν τα ΑΜΕΑ, προκειμένου να προασπίζεται και να διευκολύνεται η μετακίνησή τους. Το σχετικό φωτογραφικό υλικό “καταδεικνύει” τα σημεία που παρατηρείται η ανωτέρω ανάγκη στην πόλη.