Συγχαρητήριο μήνυμα του ΑΣΕ Νεωρίου προς αθλητές

  • Παρασκευή, 4 Μαΐου, 2018 - 06:21

Ο Πρόεδρος, τα μέλη και οι προπονητές του ΑΣΕ Νεωρίου θα ήθελαν να συγχαρούν τις μικρές αθλήτριες της ομάδας μας για τηνεπιτυχία τους να συμμετέχουν για πολλοστή φορά σε ένα Final 4πρωταθλήματος Κορασίδων και να κατακτούν την 2η θέση, ανάμεσα σε σπουδαίες ομάδες όπως ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν, ο Α.Ο. Φοίνικας και ο Α.Ο. Θήρας, που έχουν ο καθένας τους γράψει λαμπρή ιστορία στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών. Είναι πολύ σημαντικό για τις ίδιες τις αθλήτριες και για τις μικρότερες ηλικιακά που ακολουθούν, να συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις, κατακτώντας πρωταρχικά εμπειρίες και έπειτα διακρίσεις στις Κυκλάδες. Η Διοίκηση δεν μπορεί παρά να νιώθει υπερήφανη που οι αθλήτριες και οι προπονητές έχουν δεθεί τόσο πολύ ώστε να βγαίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα εντός και εκτός γηπέδου. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας πήγε στον ημιτελικό ως outsider και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Α.Ο. Θήρας με 2-3 προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα στους φιλάθλους οι οποιοί απόλαυσαν ανατροπές στο σκορ, σε ένα παιχνίδι διάρκειας 2 ωρών! Στον Μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί οι μικρές αθλήτριες εμφανώς κουρασμένες από τον βραδινό αγώνα μπήκαν στο παιχνίδι μουδιασμένες και βρέθηκαν πίσω στο σκόρ γρήγορα από τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. με 2-0. Τότε όμως μίλησε η ψυχή και το πείσμα και απάντησαν με την κατάκτηση των 2 επόμενων σετ φέρνοντας το παιχνίδι στο tie break, όπου δυστυχώς μικρές λεπτομέρειες λόγω κούρασης έφεραν τον Πανναξιακό νωρίς μπροστά στο σκορ με τα κορίτσια μας απλά να ακολουθούν. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως και αυτό το παιχνίδι διήρκεσε πάνω από 2 ώρες!

Από αυτή την διοργάνωση είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι η συνέπεια και η προσπάθεια των αθλητριών, των προπονητών και της Διοίκησης δείχνει πόσο σταθερά ανοδική είναι η πορεία του ΑΣΕ Νεωρίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις μικρές αθλήτριες και τους προπονητές που συμμετείχαν στο Final4 καθώς έδειξαν πως ένας Νομός με δυσκολίες λόγω νησιωτικότητας μπορεί να έχει ένα αξιόλογο πρωτάθλημα στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. στις επόμενες φάσεις του Παννεληνίου Πρωταθλήματος

Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων για την άρτια διοργάνωση, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν τις 4 ομάδες που συμμετείχαν και τους φιλάθλους και οπαδούς του Πανναξιακού που έδωσαν την αίσθηση της κερκίδας της Α1.

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Νεωρίου θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει το site arthografos.gr και συγκεκριμένα τον κ. Γεωργαντά για την κάλυψη των ζωντανών μεταδόσεων των αγώνων της ομάδας μας και για την καθηλωτική αποτύπωση με τον φωτογραφικό του φακό του πάθους των αθλητριών μας.

 

Ετικέτες: