Σε εξέλιξη οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο θέατρο “Απόλλων” στην Ερμούπολη

Ανανεώνεται η όψη του ιστορικού θεάτρου

Φρέσκια όψη λαμβάνει σταδιακά το θέατρο “Απόλλων”, καθώς είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ελαιοχρωματισμού του, προκειμένου αυτό να αποκτήσει την εικόνα που του αρμόζει, καθώς εκτός του ότι είναι ένα κτίριο σε κεντρικό σημείο της πόλης, παραμένει σταθερά ένας επισκέψιμος χώρος και μάλιστα σε καθημερινή βάση, αφού στη σκηνή του πραγματοποιούνται θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις.

Ειδικότερα, τα τελευταία 24ωρα είναι σε οργασμό εργασιών το αρμόδιο συνεργείο προκειμένου να βάψει τις εξωτερικές επιφάνειές του, αφού μέχρι σήμερα, οι διχρωμίες και τα αντιαισθητικά “μπαλώματα” σε τμήματά τους για να καλυφθούν γκράφιτι και συνθήματα, υποβάθμιζαν σημαντικά τη γενικότερη εικόνα του.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού, απαντώντας σε σχετική ερώτηση εντός του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών και σχετικά με το αν η πρόοδός τους θα εμποδίσει τη διεξαγωγή κάποιας εκδήλωσης, υπήρξε σαφής. Από την πλευρά της, τόνισε πως, εντός του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί το βάψιμο του ιστορικού κτιρίου, ενώ κανονικά κι απρόσκοπτα θα εξελιχθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί για το θέατρο.

Σημειώνεται πως, το βάψιμο του θεάτρου πραγματοποιείται μετά από ανάληψη του κόστους από τον Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος με χαρά προσφέρθηκε να καλύψει τη συγκεκριμένη ανάγκη ενώ η προμήθεια των χρωμάτων (Vernilac) έγινε από το κατάστημα "Ζαννίκος". 

Ετικέτες: