Προγραμματισμός προμήθειας, τοποθέτησης και αντικατάστασης pillars στο παραλιακό μέτωπο του Κινίου

Εξυπηρέτηση μικρών σκαφών

Στην προμήθεια και τοποθέτηση pillars στο μικρό λιμανάκι του Κινίου θα προχωρήσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους ιδιοκτήτες μικρών σκαφών που προσεγγίζουν στο συγκεκριμένο χωριό.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Γουλιέλμος Πρίντεζης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η διοίκηση θα προχωρήσει άμεσα σε προμήθεια μηχανημάτων παροχής νερού και ρεύματος για τα μικρά σκάφη και τις βάρκες, με έναν “σταθμό” να αποτελεί το Κίνι.

Ο ίδιος επεσήμανε μάλιστα πως, στο συγκεκριμένο χωριό έχουν να τοποθετηθούν ή να αντικατασταθούν pillars για διάστημα μεγαλύτερο των δέκα ετών, με αποτέλεσμα αρκετοί χρήστες τους να συναντούν προβλήματα, συχνά, εξαιτίας της μη ομαλής λειτουργίας τους.

Τονίζεται πως στον παρόντα χρόνο, στο λιμανάκι είναι τοποθετημένα μόλις τέσσερα μηχανήματα, ενώ η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου βάσει του ετήσιου προγραμματισμού της, προβαίνει στην αντικατάσταση ή τοποθέτηση pillars σε λιμενικές υποδομές όπως τουριστικά κι αλιευτικά καταφύγια στο σύνολο των νησιών αρμοδιότητάς της (Κέα, Σέριφος, Κύθνος, Σύρος).