Την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι προγραμματισμένες εργασίες στον χώρο της πλατείας Σπύρου Μουστακλή όπισθεν του Ι.Ν. Κοιμήσεως

Συντήρηση παιδικής χαράς

Σημαντικού χαρακτήρα συντηρήσεις πραγματοποιούνται στην παιδική χαρά της πλατείας Σπύρου Μουστακλή όπισθεν του Ι.Ν. Κοιμήσεως καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, όπως έχει προγραμματίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ειδικότερα, εργάτες του Δήμου εκτελούν εργασίες τακτοποίησης και συντήρησης του δαπέδου που είχε τοποθετηθεί κατά την τελευταία αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της παιδικής χαράς, επί των οποίων “έλαβαν” τις θέσεις τους τα μεγάλα παιχνίδια και ο κατάλληλος εξοπλισμός για την ψυχαγωγία των παιδιών.

Πρέπει να σημειωθεί πως, πολλά από τα τμήματα του ειδικού δαπέδου, είχαν αποκολληθεί, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος ατυχήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, έως και μεθαύριο, Πέμπτη, η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή προκειμένου να ολοκληρωθούν οι επιβεβλημένες εργασίες για την ασφαλή παραμονή των μικρών παιδιών της γειτονιάς στον χώρο, τα οποία βρίσκουν ευχάριστο “καταφύγιο” για το καλοκαιρινό παιχνίδι τους στη συγκεκριμένη παιδική χαρά.