Επισημάνθηκαν διαγραμμίσεις και οριζόντιες σημάνσεις σε θέσεις κυκλοφοριακής αιχμής στην Ερμούπολη

Κάλλιο αργά... παρά ποτέ

Τα τελευταία 24ωρα άρχισαν να διακρίνονται οι οριζόντιες σημάνσεις – προειδοποιητικού και απαγορευτικού χαρακτήρα – σε κεντρικά σημεία της Ερμούπολης, κατόπιν εργασιών επισήμανσης αυτών με φόντο την αυξημένη κίνηση της τουριστικής περιόδου.

Ο μεγάλος όγκος οχημάτων και δικύκλων, καθώς όμως και η έλλειψη χώρων στάθμευσης στην Ερμούπολη και σε τμήματα πλησίον της πόλης, προκαλούν κάθε έτος μεγάλη συμφόρηση στην πόλη, με αποτέλεσμα να παρατηρείται δε, η άναρχη πορεία οδηγών.

Αν και κάποιοι επισκέπτες είχαν παρουσία στο νησί από τον Ιούλιο, ωστόσο, οι αρμόδιοι πραγματοποίησαν καθυστερημένα και μάλιστα στην έναρξη του Αυγούστου τις απαραίτητες εργασίες επισήμανσης των οριζόντιων σημάνσεων, με σκοπό να προστατεύονται οι οδηγοί από ενδεχόμενο ατύχημα.

Τονίζεται πως τα σημεία αιχμής και κυκλοφοριακής κίνησης στα οποία έγιναν σχετικές παρεμβάσεις επί του οδοστρώματος είναι η θέση Νησάκι, ο χώρος προσωρινής αναμονής kiss and ride στο λιμάνι της Ερμούπολης καθώς και οι χώροι στάθμευσης στη Δόξα και πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης.

 

 

Ετικέτες: