Πρόσφατη παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο για την απομάκρυνση ή συντήρηση της στάσης στο τέλος της Ηρώων Πολυτεχνείου

Συνεχής προειδοποίηση για την ασφάλεια

  • Δευτέρα, 27 Αυγούστου, 2018 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 27 Αυγ. 2018 - 22:00

Ενόψει της προσεχούς έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και με φόντο την καθημερινή διέλευση από τον κεντρικό δρόμο και την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, των μαθητών των Λυκείων, υπήρξε νέα παρέμβαση αιρετού για τη λήψη μέτρων σχετικά με την στάση των επιβατών στο τέλος της ανωτέρω οδού, η οποία έχει περιέλθει σε κάκιστη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, το μέλος της παράταξης “Σύρος, ένα βήμα μπροστά”, Πέτρος Μώτος υπενθύμισε πως η στάση φέρει εδώ και πολλά χρόνια φθορές μεγάλου βαθμού με ορατό τον κίνδυνο της ενδεχόμενης κατάρρευσής της, κάτι που θα σημάνει πιθανόν ατύχημα σε πεζό, πολίτη ή μαθητή.

Ο ίδιος, επισημαίνοντας μάλιστα πως η συγκεκριμένη στάση δεν εξυπηρετεί κανένα λεωφορείο στο σημείο που είχε κατασκευαστεί, πρότεινε να εξετάσει η αρμόδια Υπηρεσία την καθαίρεσή της, ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος ατυχήματος.

Εκτός της στάσης στο τέλος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, χρήσιμο είναι να επισημανθεί πως, απαιτείται συνολικά έλεγχος στις στάσεις αναμονής των επιβατών στο νησί, καθώς σε πολλές από αυτές έχουν φανεί τα σίδερα και έχει φθαρεί σημαντικά η σκυροδέτησή τους.

 

Ετικέτες: