Απρόσκοπτα ο φωτισμός της παραλιακής ζώνης στη θέση Νησάκι

Βελτιώσεις αλλά κι εκκρεμότητες

  • Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, 2018 - 06:14

Ελκυστικότερο όσο ποτέ δείχνει το παραλιακό τμήμα της θέσης Νησάκι και κυρίως η “διαδρομή” για τους πεζούς που οδηγεί στον προσήνεμο μόλο, αφού η μέριμνα για τον φωτισμό του σημείου αναβαθμίζει αισθητικά το συγκεκριμένο παραλιακό “κομμάτι”.

Ειδικότερα, τόσο κατά μήκος της ΑΕΝ Σύρου, όσο όμως και κατά μήκος του προσήνεμου μόλου έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά σώματα, που φωτίζουν... τη διαδρομή που ακολουθούν αρκετοί πολίτες που πραγματοποιούν τον καθημερινό περίπατό τους.

Μικρές εκκρεμότητες παραμένουν μόνον όσον αφορά στον φωτισμό αφού δύο φωτιστικά σημεία είναι εκτός λειτουργίας. Ωστόσο, στη θέση Νησάκι “ανοικτά” θέματα παρατηρούνται τόσο στο οδόστρωμα της παραλιακής ζώνης αφού μετά το έργο της ενίσχυσης του προσήνεμου μόλου, δεν υπήρξαν εργασίες ασφαλτόστρωσης, ενώ επίσης μέριμνα πρέπει να αναπτυχθεί και για το σημείο που γειτνιάζει με την προβλήτα των κρουαζιεροπλοίων.

Σπασμένα μάρμαρα, αποκολλημένα τμήματα πεζοδρομίων και μικρά σημεία φύτευσης χωρίς φροντίδα, επισημαίνουν ως σύνολο τη γενικότερη μέριμνα που πρέπει να υπάρξει στο συγκεκριμένο τμήμα της θέση Νησάκι.

 

 

Ετικέτες: