Αιτήματα των μελών της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης για βελτιώσεις στον δρόμο του Γ. Νοσοκομείου Σύρου και της Καθολικής Επισκοπής

Προτάσσουν την ασφάλεια των πολιτών

  • Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 06:14

Περιοχή προς περιοχή καταγράφουν τις ανοικτές ανάγκες της Ερμούπολης τα μέλη της αρμόδιας Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο της σύνταξης των προτάσεών τους για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019.

Συγκεκριμένα, στην ενότητα που αφορά στις βελτιώσεις των δρόμων που εξυπηρετούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού κατά τις μετακινήσεις τους, έχουν προτάξει και τις ανάγκες της οδού Γ. Παπανδρέου. Ειδικότερα, ζητούν να υπάρξει άμεσα μέριμνα για τη βελτίωση του οδοστρώματος και την κάλυψη των σημείων στα οποία και παρατηρούνται λακκούβες και ανομοιομορφίες, ενώ επίσης, επισημαίνουν την ανάγκη διαμόρφωσης ραμπών στα υφιστάμενα πεζοδρόμια.

Μάλιστα προσδιορίζουν τις αναπάντητες ανάγκες στο ύψος του κτιρίου της Καθολικής Επισκοπής Σύρου, όπως και του κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, προκειμένου οι οδηγοί, οι πεζοί αλλά και τα ΑΜΕΑ να εξυπηρετούνται με ασφάλεια.