Παρέμβαση για θέματα φωτισμού της “εισόδου” της περιοχής “Φλέβα” και για φθορές στο μικρό γεφύρι

Ζητήματα ασφάλειας κατοίκων

Την ανησυχία των κατοίκων της “Φλέβας” αναφορικά με τον υποτονικό φωτισμό της περιοχής κατά τις βραδινές ώρες, αλλά και σχετικά με ανοικτά θέματα στο μικρό γεφύρι, μετέφερε προς τη Δημοτική Αρχή, ο σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Βρούτσης, στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Ειδικότερα, ο ίδιος ανέδειξε τα παράπονα των κατοίκων όσον αφορά στον ανεπαρκή φωτισμό της περιοχής, στην οποία μένουν αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι, οι οποίοι δεν ευνοούνται με ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Επιπλέον, ο Γιάννης Βρούτσης κάλεσε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκο Βακόνδιο να μεριμνήσει για την πραγματοποίηση αυτοψίας στο μικρό γεφυράκι στην είσοδο της περιοχής, προκειμένου, αν κριθεί αναγκαίο κι άμεσο, να υλοποιηθούν εργασίες συντήρησής του.

Στα παραπάνω δεσμεύθηκε ο κ. Βακόνδιος, τονίζοντας ότι η Υπηρεσία θα εξετάσει τα αιτήματα, ενώ υπενθύμισε πως από πλευράς Δήμου είχε πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση σε ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου, για την ασφάλεια πεζών κι οδηγών.

Ετικέτες: