“Πινελιές” αισθητικής βελτίωσης στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μάννα

Φωτίζεται... η καθημερινότητα των μαθητών

Ιδιαιτέρως ζωηρός και πολύχρωμος είναι ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Βάρης – Μάννα στην περιοχή του Κάτω Μάννα, στον οποίο τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκαν εργασίες αισθητικής αναβάθμισης, ώστε να “φωτίζεται” η καθημερινότητα των μικρών μαθητών.

Με εθελοντική συμμετοχή των γονέων των μικρών παιδιών, προωθήθηκαν παρεμβάσεις βελτίωσης της εισόδου του Δημοτικού Σχολείου, ενώ βάφτηκαν πολύχρωμα τα κάγκελα της περίφραξης και αναβαθμίστηκαν σημαντικά οι μικρές αυλές μπροστά από το κτίριο.

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες γονείς μερίμνησαν για τη ζωγραφική στους τοίχους του προαύλιου χώρου, όπου και καθημερινά βρίσκονται οι μαθητές, δεδομένης της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με στόχο τα παιδιά τους να περνούν γόνιμες κι εποικοδομητικές ώρες αναψυχής στα διαλείμματά τους.

Πολύχρωμα σχέδια με μορφές παιδιών, μπαλόνια και θετικά μηνύματα αποτελούν πλέον, την ευχάριστη “συντροφιά” των μαθητών, με τους γονείς μάλιστα να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τη σημαντική πρωτοβουλία τους.