Επίσκεψη του Γερμανού Πρέσβη, Γενς Πλότνερ και του Δημάρχου Αθηναίων και εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργου Καμίνη στο ναυπηγείο το πρωί της Παρασκευής

Το Νεώριο προσελκύει τα πολιτικά “βλέμματα”

Στο επίκεντρο κάθε πολιτικής πλευράς βρίσκεται το Νεώριο, με δύο ακόμη σημαντικά πρόσωπα να επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των επαφών του στη Σύρο, ο Γερμανός Πρέσβης, Γενς Πλότνερ, ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του στο νησί, με την επίσκεψή του στο ναυπηγείο. Ο ίδιος συνάντησε το ΔΣ του Εργοστασιακού Σωματείου του Νεωρίου, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, διαμορφώνοντας ιδία άποψη για τον χώρο του ιστορικού ναυπηγείου.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα, ακολούθησε η παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων και εκπροσώπου του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργου Καμίνη, ο οποίος παρομοίως είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και να γνωρίσει από κοντά τη σημερινή “σελίδα” του Νεωρίου, μετά και από το γεγονός της επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης του ναυπηγείου, από το Δικαστήριο.

Πρέπει να σημειωθεί, πως, στο Νεώριο βρισκόταν και ο κ. Σαββίδης, εργολάβος που στήριξε την ενδιάμεση λειτουργία του ναυπηγείου. Τα δύο πρόσωπα καλωσόρισε αρχικά ο πρόεδρος του Εργοστασιακού, Αντώνης Χατζαντώνης.