Αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στην πλατεία Μιαούλη και πλησίον του Δημαρχιακού Μεγάρου

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης του δημοτικού φωτισμού

Ξεκίνησαν χθες το πρωί οι προγραμματισμένες εργασίες βελτίωσης του δημοτικού φωτισμού στην πλατεία Μιαούλη, με τους αρμόδιους εργάτες να πραγματοποιούν τις απαιτούμενες επεμβάσεις στις βάσεις των μικρών στύλων πλησίον του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Πρόκειται για ένα μικρό έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα του φωτισμού στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, την ιστορική πλατεία Μιαούλη και ειδικότερα, πλησίον της κλίμακας του Δημαρχείου, καθώς πολλάκις είχε παρατηρηθεί η εικόνα... του υποτονικού φωτισμού του εν λόγω σημείου.

Πρέπει να αναφερθεί πως την απόφαση είχε λάβει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προ μηνών, έχοντας εξασφαλίσει το ποσό των 18.000 ευρώ για την προμήθεια νέων φωτιστικών σωμάτων. Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας, στις θέσεις των παλαιών στύλων θα τοποθετηθούν νέοι ύψους 3.20 μέτρων, ενώ ακόμη προβλέφθηκε τα φωτιστικά να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για τον κατάλληλο κι επαρκή φωτισμό της πλατείας και των χώρων στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Εντός των επόμενων ημερών, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν.