Εκδήλωση κοπής πίτας στο ΚΑΠΗ Ερμούπολης χθες το μεσημέρι

Κέφι και τραγούδι για τη νέα χρονιά

Με πλατύ χαμόγελο, κέφι και τραγούδι υποδέχθηκαν τη νέα χρονιά τα μέλη του ΚΑΠΗ Ερμουπόλεως, συμμετέχοντας ενεργά στην χθεσινή γιορτή, που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στο κτίριο της Νεάπολης.

Ευχές για το νέο έτος απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ κι εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Απόστολος Ρουσσουνέλος, όσο και ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, ενώ το “παρών” έδωσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι, Αλέξης Αθανασίου και Θωμαή Μενδρινού.

Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, οι χαμογελαστοί παππούδες και οι όμορφες γιαγιάδες βρέθηκαν στον χώρο που καθημερινά ψυχαγωγούνται και κρατούν συντροφιά, προκειμένου να καλωσορίσουν το 2019 και να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο ΚΑΠΗ Ερμούπολης.

Πρέπει να σημειωθεί πως, οι ίδιοι τραγούδησαν εορταστικά κομμάτια, συνοδευόμενοι από την ορχήστρα που συμμετείχε στη λιτή εκδήλωση, ενώ με θέρμη άκουσαν τα λόγια των αιρετών, οι οποίοι δήλωσαν πως στηρίζουν τον θεσμό των ΚΑΠΗ.

Αξίζει να αναφερθεί πως, στη χθεσινή γιορτή παρευρέθηκαν και οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που με περίσσια χαρά στηρίζουν κι εξυπηρετούν τα μέλη της Τρίτης Ηλικίας.