Υποχώρηση τοιχίου και στην περιοχή του Άνω Μάννα πριν τον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων

Μηδενική ασφάλεια για τους οδηγούς

Καμία ασφάλεια δεν υπάρχει για τους διερχόμενους οδηγούς από τον δρόμο του Άνω Μάννα και συγκεκριμένα λίγο πριν τον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, μετά από την υποχώρηση τοιχίου εξαιτίας της κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης που συνέβη προχθές το πρωί.

Τμήμα του πέτρινου τοίχου υποχώρησε με αποτέλεσμα το περιθώριο του οδοστρώματος να δείχνει διαλυμένο, γεγονός που θέτει κινδύνους για τους οδηγούς οχημάτων, δικύκλων καθώς επίσης και για τους οδηγούς βαρέων οχημάτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, αν κι έχουν αφαιρεθεί τμήματα του τοιχίου από το οδόστρωμα, ωστόσο, κρίνεται επιβεβλημένος ο συνολικότερος έλεγχος από την αρμόδια Υπηρεσία, αφού προέχει η ασφάλεια των πολιτών. Στο συγκεκριμένο σημείο άλλωστε, είχε πραγματοποιηθεί έργο υποστήριξης και αποκατάστασης του τοιχίου προ μικρού χρονικού διαστήματος, καθώς έχει παρατηρηθεί επανειλημμένως να υποχωρεί τμήμα του.

Δεδομένης της κατάστασης που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει το σημερινό φωτορεπορτάζ, οι αρμόδιοι οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα, προασπίζοντας τους πολίτες.