Εργασίες της ΔΕΥΑΣ σε στάση αναμονής των mini bus στην οδό Νικ. Μανδηλαρά, μετά από παρεμβάσεις με φόντο τα λιμνάζοντα νερά

Αποκαταστάσεις για την ασφάλεια των πολιτών

Στην αποκατάσταση των μαρμάρινων επιφανειών της στάσης του mini bus στην άνοδο της κεντρικής οδού Νικ. Μανδηλαρά προχώρησε η ΔΕΥΑΣ, προκειμένου να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι πολίτες – χρήστες της δημοτικής συγκοινωνίας.

Πολλάκις, στο εν λόγω σημείο λίγο πριν την πλατεία Ηρώων, είχε παρατηρηθεί η συγκέντρωση νερού της βροχής στο τμήμα που αναμένουν οι επιβάτες των mini bus, τα μικρά λεωφορεία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης προκειμένου να μετακινηθούν, με αποτέλεσμα η αναμονή τους να δυσχεραίνεται αφού αναγκάζονταν να βρίσκονται στα λιμνάζοντα νερά.

Εκ μέρους της ΔΕΥΑΣ αναπτύχθηκαν εργασίες επούλωσης του προβλήματος, ενώ χθες, υπήρξαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης των πλακόστρωτων επιφανειών του συγκεκριμένου σημείου.

Προτεραιότητα είναι η ασφαλής εξυπηρέτηση των δημοτών της Σύρου και η απρόσκοπτη αναμονή στους στη στάση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, η οποία και απομακρύνθηκε προσωρινά ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες επεμβάσεις.