«Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω πρόγνωσης καιρικών φαινομένων»

  • Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:56

1. Σε συνέχεια ανωτέρω (Α) και (Β) σχετικών, σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Δευτέρα 25-02-2019, στην περιοχή των Κυκλάδων-Κρήτης πρόκειται να σημειωθούν τα εξής καιρικά φαινόμενα:

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.

Άνεμοι: Ανατολικοί Βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά Βορειοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

 2. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, επιθυμούμε να κάνουμε χρήση του χώρου (εφημερίδων) και του χρόνου (ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού) με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο μακρά δημοσίευση και μετάδοση του ανωτέρω δελτίου καιρικών φαινομένων στα μέσα σας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.

3. Αλιευτικοί Σύλλογοι αποδέκτες του παρόντος όπως προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους.

4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 22810 88888).

5. Επίσης, περισσότερες λεπτομέρειες δίδονται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της Ε.Μ.Υ. και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο (www.emy.gr).