Άγνωστοι έβαψαν με σπρέι στάσεις αναμονής επιβατών, τοιχίο και τη θέση θέας (ύψος Φθισιατρείου)

Νέοι βανδαλισμοί... προς Κίνι

  • Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2019 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 6 Ιουν. 2019 - 17:00

Επεκτείνεται κι εκτός πόλης το “άθλημα” της καταστροφής δημόσιας αλλά και ιδιωτικής περιουσίας από αγνώστους, οι οποίοι προχώρησαν σε αναγραφή συνθημάτων και ονομάτων ομάδων επάνω σε στάσεις αναμονής επιβατών, σε τοιχίο αλλά και στη θέση θέας στον δρόμο προς το Κίνι.

Οι εικόνες αυτές του βανδαλισμού και της αισθητικής υποβάθμισης διαπιστώθηκαν τα τελευταία 24ωρα, οπότε και άγνωστοι προχώρησαν σε αυτές τις προκλητικές κινήσεις, χωρίς να υπολογίζουν την καταστροφή της κοινής περιουσίας των πολιτών.

Συγκεκριμένα, στάσεις αναμονής επιβατών που εξυπηρετούνται με τα δρομολόγια της ΚΤΕΛ Σύρου ΑΕ, αποτέλεσαν για μία ακόμη φορά τον εύκολο “καμβά” για ασυνείδητους, όπως παρομοίως και οι ογκώδεις πέτρες που τοποθετήθηκαν περιμετρικά του σημείου που αποτελεί θέση ανάπαυσης για τους πεζούς, με αποτέλεσμα την πρόκληση άσχημης εικόνας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Αν και η αναγραφή συνθημάτων φαινομενικά προέρχεται από οπαδούς ομάδων, ωστόσο ουδείς μπορεί να υποστηρίξει αυτό με βεβαιότητα κι ως εκ τούτου, μόνον θεωρητικά μπορεί να προκύψει η ανάγκη νουθεσίας των μελών των ομάδων από τους ίδιους τους Συλλόγους και τα ΔΣ τους.