Τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνονται οι εργασίες κατεδάφισης και απομάκρυνσης των μπάζων του πύργου ασκήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης

Παρελθόν η επικινδυνότητα

Στη σταδιακή κατεδάφιση του πύργου ασκήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης προχωρούν εργάτες από χθες το πρωί, στο πλαίσιο της απόφασης άρσης της επικινδυνότητας στο σημείο, αφού η συγκεκριμένη κατασκευή είχε καταστεί άκρως επικίνδυνη πλέον για το προσωπικό αλλά και για τους πολίτες.

Υπό την επίβλεψη του αρμόδιου μηχανικού έχουν προχωρήσει ήδη σε μεγάλο βαθμό οι χειρωνακτικές εργασίες, ενώ, αύριο αναμένεται και η μεταφορά μηχανημάτων έργου για την ολοκληρωτική κατεδάφιση και της βάσης του.

Οι πολίτες και οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο θα πρέπει να έχουν αυξημένα αντανακλαστικά, ενώ για την απομάκρυνση των μπάζων, δεν αποκλείεται να απαιτηθεί η λήψη κυκλοφοριακών μέτρων.

Σε αυτήν την περίπτωση θα εκδοθεί ανακοίνωση, η οποία και θα δημοσιοποιηθεί.

Πρόκειται για μία σημαντική εργασία που προωθήθηκε σε κρίσιμο χρόνο, με δεδομένη και την επισκεψιμότητα που αναμένει η Σύρος το καλοκαίρι, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε ατύχημα.