“Πινελιές” αισθητικής αναβάθμισης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες απομάκρυνσης των παλαιών και κατεστραμμένων κολωνακίων στον χώρο στάθμευσης της θέσης “Νησάκι” στην Ερμούπολη, προκειμένου να τοποθετηθούν νέα και να αναβαθμιστεί αισθητικά το συγκεκριμένο σημείο.

Η κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει τα συγκεκριμένα εμπόδια ήταν γνωστή εδώ και καιρό, αφού σε σχετικές αναφορές είχε αναδειχθεί το “καθεστώς” αποσύνθεσης στο οποίο είχαν περιέλθει, εξαιτίας της υγρασίας, αλλά και των προσκρούσεων που είχαν παρατηρηθεί.

Κατά συνέπεια, το Λιμενικό Ταμείο Σύρου έχοντας εξασφαλίσει προμήθεια νέων κολωνακίων, διακριτικών και κατάλληλων για το σημείο, προχωρά στις απαραίτητες εργασίες αφαίρεσης των παλαιών και τοποθέτησης νέων, προκειμένου να διορθωθεί η εικόνα της περιοχής.

Ήδη από χθες το πρωί οριοθετήθηκε το τμήμα στο οποίο κινούνται τα μηχανήματα έργου, αφού τα νέα κολωνάκια, σημειώνεται πως θα συνοδεύονται από φωτισμό, ώστε οι οδηγοί να εξυπηρετούνται και τις βραδινές ώρες.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα, ενώ οι πολίτες – οδηγοί και πεζοί – που διέρχονται από το σημείο, οφείλουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί έως και την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του εξοπλισμού.