Απαιτείται μέριμνα για τη διέλευση οχημάτων και δικύκλων στην περιοχή των Αγκαθωπών

Ούτε η στοιχειώδης ασφάλεια για οδηγούς

Πλήρως εκτεθειμένοι στον κίνδυνο είναι οι οδηγοί αλλά και οι πεζοί του δρόμου των Αγκαθωπών και μάλιστα περισσότερο τις βραδινές ώρες, αφού η σχεδόν πλήρης ανυπαρξία προστατευτικών κολωνακίων, αυξάνει τις πιθανότητες σοβαρών ατυχημάτων, αλλά και πτώσης πολιτών στη θάλασσα.

Αν και η τοποθέτηση προστατευτικών και διαχωριστικών μπαρών στον δρόμο της μικρής παραλίας του Φετουρή πραγματοποιήθηκε προ λίγων μηνών, ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε το επόμενο διάστημα, δεν υπήρξε η ίδια φροντίδα και για τον υπόλοιπο δρόμο που οδηγεί στην παραλία των Αγκαθωπών.

Αποτέλεσμα είναι να παραμένουν κατά μήκος του στενού δρόμου με τις απότομες στροφές, μικρά και μάλιστα κατεστραμμένα κολωνάκια, τα οποία δεν παρέχουν καμία εγγύηση προειδοποίησης ή ασφάλειας για οδηγούς αλλά και για πεζούς.

Δεδομένης όμως, της υψηλής επισκεψιμότητας που καταγράφεται το καλοκαίρι στην παραλία των Αγκαθωπών καθώς και της συνεχούς διέλευσης οδηγών, απαιτείται το ταχύτερο δυνατό η ανάπτυξη και τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών και στο υπόλοιπο τμήμα του δρόμου.