Η Κοινότητα Ερμούπολης ζητά την τοποθέτηση πλαστικών εμποδίων για την ασφάλεια των οδηγών κατά την απομάκρυνσή τους από τον χώρο στάθμευσης

Πρόληψη για την ασφαλή έξοδο οχημάτων από το parking

Την εξασφάλιση συνθηκών ομαλής εξόδου από το parking του Μπαμπαγιώτειου ζητούν τα μέλη της Κοινότητας Ερμούπολης με παλαιότερη απόφαση τους, προκειμένου οι οδηγοί που απομακρύνονται από τον χώρο στάθμευσης, να μπορούν να το πράττουν με ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, η οδός Μπαρμπέτα σηκώνει καθημερινά έναν μεγάλο κυκλοφοριακό όγκο, ενώ αρκετοί οδηγοί επιλέγουν να σταθμεύσουν και στις δύο πλευρές της, προκειμένου να εξυπηρετηθούν στις εργασίες τους. Ωστόσο, η στάθμευση οχημάτων πλησίον της εξόδου, “γεννά” μεγάλη ανησυχία σχετικά με την ασφαλή μετακίνησή τους, αφού μειώνεται η ορατότητά τους αναφορικά με διερχόμενα οχήματα, δίκυκλα ή ακόμη και μικρά φορτηγά.

Ως εκ τούτου είναι χρήσιμο να αποφεύγεται η στάθμευση ακριβώς στο ύψος της εξόδου του parking ώστε να μπορούν οι οδηγοί που παίρνουν το όχημά τους από τον εσωτερικό χώρο να το βγάζουν με προσοχή.

Ωστόσο, επειδή η παράνομη στάθμευση δεν ελέγχεται απόλυτα η Κοινότητα Ερμούπολης ζητά την τοποθέτηση πλαστικών κι εύκαμπτων κολωνακίων στο σημείο.