Εισροή νερού σε κάθε έντονη καιρική συνθήκη βροχόπτωσης στη Σύρο, στον εξώστη των δημοσιογράφων

“Ζωντανό” νερό στο γήπεδο της Β΄ Κλειστής Αίθουσας

Αντιμέτωποι με μικρές “λίμνες” νερού έρχονται οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τους αγώνες του βόλεϊ στη Σύρο, στη Β΄ Κλειστή Αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου, καθώς σε ημέρες με έντονη βροχόπτωση, παρατηρείται εισροή νερού και συγκέντρωσή του στο χώρο που αποτελεί ουσιαστικά τον εξώστη εντός του γηπέδου.

Η ίδια εικόνα και το ίδιο πρόβλημα παρατηρήθηκε και χθες το μεσημέρι, καθώς η δυνατή βροχή κατάφερε και “τρύπωσε” από την οροφή και τα πάνελ, με τους δημοσιογράφους να προχωρούν για μια ακόμη φορά στην απομάκρυνση του νερού με κουβά και σφουγγαρίστρες.

Τα προβλήματα που συνοδεύουν τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο είναι γνωστά, ωστόσο, δυστυχώς δεν υπήρξε μέριμνα για καμία πρόχειρη αλλά αποτελεσματική στεγανοποίηση της οροφής και των συνδέσεων των πάνελ.

Πάντως, για τον εν λόγω χώρο αναμένεται να εκτελεσθεί το έργο “Ενίσχυση φέροντα οργανισμού Β’ Κλειστής Αίθουσας Αθλητικού Κέντρου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης”, συνολικού ύψους 216.668,11 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., το οποίο και θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας των φετινών αθλητικών υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα – ONEX.

Ετικέτες: