Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η εργολαβία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

“Οργασμός” ασφαλτοστρώσεων στην Ποσειδωνία

Σε εξέλιξη είναι η εργολαβία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για τις ασφαλτοστρώσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σύρου, με τα μηχανήματα και τους εργάτες να έχουν καλύψει από προχθές ένα μεγάλο τμήμα της Ποσειδωνίας.

Ειδικότερα, ο δρόμος από το ύψος του ξενοδοχείου Eleana μέχρι τον Βήσσα, που ήταν “πνιγμένος” στις λακκούβες, τις φθορές και τις έντονες και επικίνδυνες ανομοιομορφίες, έχει καλυφθεί πλέον με άσφαλτο κλειστού τύπου, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο την απαραίτητη ποιότητα που πρέπει να έχει για την ασφάλεια των οδηγών.

Σε δήλωσή του στην “Κοινή Γνώμη” ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, είχε αναφέρει ενημερωτικά τα εξής: “Θα προχωρήσουμε επιπλέον με ασφαλτοστρώσεις στον Φοίνικα από την “έξοδο” του Γαλησσά, μέχρι το βενζινάδικο ώστε να “συναντήσουμε” το νέο κομμάτι που είχαμε ασφαλτοστρώσει. Παρακάτω, θα κάνουμε ασφαλτόστρωση στο Κίνι. Από τη διασταύρωση του Δανακού που αρχίζει το επαρχιακό οδικό δίκτυο, μέχρι το Φθισιατρείο και θα ακολουθήσει η ολοκλήρωση του έργου ασφαλτόστρωσης της Βάρης, από τη Φάμπρικα μέχρι και το Αχλάδι. Τέλος, θα γίνει κι ένα τμήμα του οδικού δικτύου στα Χρούσσα, από το σημείο που είχαμε σταματήσει την ασφαλτόστρωση μέχρι την “Παναγίτσα””.