Εκτός λειτουργίας τα μικρά παραδοσιακά φανάρια όπισθεν Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, όλο το τελευταίο διάστημα

Απόλυτο σκοτάδι στα “Βαπόρια”

Στο απόλυτο σκοτάδι καλούνται να μετακινηθούν οι πεζοί στην περιοχή “Βαπόρια” καθώς όλο το τελευταίο διάστημα, τα παραδοσιακά φανάρια βρίσκονται εκτός λειτουργίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τις βραδινές ώρες.

Ειδικότερα, πέρα από έναν μεγάλο στύλο που φωτίζει σημειακά ένα μέρος της οδού Μπαμπαγιώτου, όλο το υπόλοιπο τμήμα της παραμένει χωρίς καθόλου φωτισμό, κάτι που δυσκολεύει τους πολίτες, οι οποίοι έχουν εκφράσει παράπονα.

Συγκεκριμένα, χωρίς τα φώτα των οχημάτων ή των μηχανών, δυστυχώς, καθίστανται δυσδιάκριτα τα όρια του πεζοδρομίου από τον γρανιτένιο δρόμο, ενώ δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έχουν πέσει πάνω στα μικρά σιδερένια διαχωριστικά.

Η κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί και ο Δήμος να φροντίσει για την επαναλειτουργία τους, καθώς παρά το γεγονός πως ο δρόμος που οδηγεί προς τον Βούρλη είναι αποκλεισμένος, υπάρχουν αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι που μένουν στην περιοχή.

Σημειώνεται πως σε δεύτερο χρόνο, η Τεχνική Υπηρεσία θα ήταν χρήσιμο να φροντίσει και για τη συντήρηση των παραδοσιακών φαναριών.