Εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου και 4ο Πειραματικό Δημοτικό Ερμούπολης σε κοινή φιλανθρωπική δράση

  • Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:37

Μία "γροθιά" έγιναν τα Εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου και το 4ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, αναπτύσσοντας φιλανθρωπική δράση, προκειμένου να υποστηρίξουν συνανθρώπους μας στο νησί, σε συνεργασία με Συλλόγους. 

Η ανακοίνωση των σχολείων 

Στόχος μας και κοινό μας όραμα: η καλλιέργεια της συνεργασίας και της ενεργούς πολιτειότητας, η χάραξη και η υλοποίηση κοινών δράσεων με βιωματικό τρόπο και συμβολικό χαρακτήρα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο:

Δύο σχολεία συνεργάστηκαν σε Εθελοντική και Φιλανθρωπική δράση: τρόφιμα μακράς διάρκειας και παιχνίδια προσφέρθηκαν /συσκευάστηκαν από τις μαθήτριες και τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος»των Εκπαιδευτηρίων ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου και του του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης τα οποία θα δοθούν σε συλλόγους που βοηθούν συνανθρώπους μας!

Η χορωδία του Εκπαιδευτικού Ομίλου «Χορωδιακό Σύνολο» του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης με τον εκπαιδευτικό Μουσικής , κ.Νίκο Ρούσσο και η χορωδία της ΣΤ’ τάξης του Ιδιωτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος» των Εκπαιδευτηρίων ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου με την εκπαιδευτικό Μουσικής κ.ΈλμαΞανθάκη ,παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κάλαντα και τραγούδι για την Ειρήνη στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 4ου, παρουσία παιδιών του 6ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Ερμούπολης και του 4ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, με αφορμή και την Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των δασκάλων του 4ου ,κ.Παύλου Δρούγκα και κ.Γιάννας Μητσιούλα, κατάφεραν τους χώρους και τους διαδρόμους του 4ου να τους κάνουν ένα συσκευαστήριο αγάπης και προσφοράς με επικοινωνία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον!!

Πραγματικά : όλες κι όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την πλάση αυτή! Να γίνουμε όλες κι όλοι μία ενεργή Σχολική Κοινότητα!!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους γονείς, τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη πραγματοποίηση της ημέρας αυτής!