Καμπανάκι υπενθύμισης για τους δρόμους της περιοχής από την Κοινότητα Ερμούπολης

Αναγκαίες οι ασφαλτοστρώσεις στο Λιβοχώρι

Να υπάρξει μέριμνα για εργασίες ασφαλτόστρωσης στους μικρούς δρόμους που εξυπηρετούν τον οικισμό του Λιβοχωρίου στη Σύρο, ζητά η Κοινότητα Ερμούπολης, στο πλαίσιο των προτάσεών της προς τον Δήμο για το τεχνικό πρόγραμμα του 2024.

Ειδικότερα, οι δρόμοι της εν λόγω - πυκνοκατοικημένης πλέον - περιοχής, βρίσκονται σε κακή κατάσταση τα τελευταία χρόνια, καθώς παλαιά τμήματα της αρχικής ασφαλτόστρωσης έχουν υποχωρήσει ή και αποκολληθεί, με αποτέλεσμα να έχουν διαμορφωθεί επικίνδυνες λακκούβες.

Δεν είναι λίγα τα παράπονα κατοίκων μάλιστα, που κατά τις μετακινήσεις τους πέφτουν σε… παγίδες και συγκεκριμένα, σε σημεία μεγάλης ανηφόρας, κάτι που “γεννά” αυξημένη ανησυχία. Ιδιαίτερα επισημαίνονται οι ανάγκες της οδού Εκάβης Τριών Ιεραρχών που είναι τσιμεντοστρωμένη.

Η αρμόδια Κοινότητα με τη νέα σύνθεσή της, επανέρχεται στο αίτημα για το Λιβοχώρι, δεδομένου πως καθημερινά μετακινούνται από εκεί πολλοί οδηγοί. Τα μέλη της ζητούν την ανταπόκριση του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, για την ασφάλεια των πολιτών.