Παγκόσμια, ευρωπαϊκή και εθνική πρωτιά επιχείρησης στη Σαντορίνη

Διακρίσεις της Ελλάδας στα World Travel Awards 2019

  • Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 2019 - 06:11

Τα καλύτερα εμπορικά σήματα ταξιδιών στον κόσμο αποκαλύφθηκαν σε μια τελετή gala, στο Muscat του Ομάν. Η ελίτ της ταξιδιωτικής βιομηχανίας συγκεντρώθηκε για την τελετή Grand Gala του World Travel Awards (WTA) 2019, στο ορόσημο της Βασιλικής Όπερας Muscat, για να ανακαλύψει ποιος από αυτούς είχε στεφθεί ο καλύτερος στον κόσμο.

Η λίστα των νικητών συμπεριλαμβάνει την Etihad Airways, με την επωνυμία «κορυφαία αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως», το Armani Hotel Dubai που ψηφίστηκε «το κορυφαίο ξενοδοχείο παγκοσμίως», ενώ το Ντουμπάι συγκέντρωσε την προτίμηση ως ο «κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός στον κόσμο». Το νησί παράδεισος της Αγίας Λουκίας ήταν ο παραλήπτης του «Πρωταρχικού προορισμού του κόσμου για το μήνα του μέλιτος», η Κένυα κέρδισε τον «πρωταρχικό προορισμό του κόσμου για σαφάρι», ενώ η Μόσχα απέφυγε τον άκαμπτο ανταγωνισμό για να αναδειχθεί ως «κορυφαίος προορισμός στον κόσμο».

Η βραδιά σηματοδότησε την κορύφωση του Grand Tour 2019 της 26ης επετείου της WTA, μια ετήσια έρευνα για τους καλύτερους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς οργανισμούς στον κόσμο, με τους νικητές των έξι περιφερειακών τελετών του WTA να ανακαλύπτουν τους πολυπόθητους παγκόσμιους τίτλους.

Ο Graham Cooke, ιδρυτής της WTA, δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή να μεταφέρουμε το WTA στο Ομάν για πρώτη φορά στη 26χρονη ιστορία μας. Τι απίστευτη βραδιά βρισκόταν εδώ στην υπέροχη πρωτεύουσα του Μουσκάτ. Είχαμε το προνόμιο να αναγνωρίζουμε τα κορυφαία ξενοδοχεία, τους προορισμούς, τις αεροπορικές εταιρείες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες στον κόσμο και τα συγχαρητήριά μου σε καθέναν από αυτούς ».

Στον τομέα των αερομεταφορών, η Aeroflot επέβαλε ένα έτος έντονης ανάπτυξης των επιβατών, κερδίζοντας τόσο την «Leading Airline Brand του κόσμου» όσο και την «Leading Airline Business Class», ενώ το αεροδρόμιο Singapore Changi ονομάστηκε «Leading Leading Airport».

Τα αεροδρόμια του Ομάν ονομάσθηκαν «Παγκόσμιος αερομεταφορέας». Από το άνοιγμα του νέου τερματικού σταθμού, ο διεθνής αερολιμένας του Μασκάτ έχει σημειώσει σημαντικές αλλαγές στην προσέγγισή του σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ταξιδιωτικές εμπειρίες. Εν τω μεταξύ, η συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της Oman Air αναγνωρίστηκε με τη νίκη της «Παγκόσμιας Leading Airline - First Class».

Η δύναμη της τουριστικής οικονομίας της Πορτογαλίας αντικατοπτρίστηκε με αρκετές νίκες, συμπεριλαμβανομένου του 'Leading Destination' του κόσμου ', ενώ η πρωτεύουσα της Λισαβόνας ονομάστηκε' Προορισμός της παγκόσμιας πρωτεύουσας διακοπής.

Οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της βιομηχανίας ταξιδιών και οι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας παρακολούθησαν το γεγονός που σηματοδότησε την εναρκτήρια τελετή του WTA στο όμορφο σουλτανάτο του Ομάν.

Τα βραβεία της Ελλάδας

Να αναφερθεί ότι τα βραβεία αφορούν σε τρεις κατηγορίες, παγκόσμια, περιφερειακά και εθνικά.

Στις παγκόσμιες βραβεύσεις για την Ελλάδα διακρίθηκαν:

- Παγκόσμιο Leading Boutique Resort 2019 - Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa,

- Παγκόσμιο Leading Family & Beach Resort 2019 - Sani Resort,

- Παγκόσμιο Leading Hotel Villa 2019 - Royal Blu Mansion @ Μύκονος Blu Grecotel Exclusive Resort,

Στους νικητές της Ευρώπης συμπεριλαμβάνονται από την Ελλάδα οι:

- Leading Boutique Resort της Ευρώπης 2019 - Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa,

- Κορυφαίο οικογενειακό θέρετρο της Ευρώπης 2019 - Sani Resort,

- Κορυφαίο ξενοδοχείο Landmark της Ευρώπης 2019 - Μεγάλο Δάσος Μέτσοβο,

- Κορυφαίο πολυτελές θέρετρο νησιών της Ευρώπης 2019 - Grand Resort Λαγονήσι,

- Κορυφαίο πολυτελές βίλα της Ευρώπης 2019- Elounda Beach Hotel & Villas,

- Leading Seafront Resort της Ευρώπης 2019 - Elounda Bay Palace

Ως κυριότερος νησιωτικός προορισμός της Ελλάδας 2019 ανακηρύχθηκαν οι Κυκλάδες και σε εθνικό επίπεδο βραβεύτηκαν οι:

- Κορυφαίες βίλες της Ελλάδας 2019 - Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

- Κορυφαίο πολυτελές Boutique Hotel της Ελλάδας 2019 - Εικονική Σαντορίνη, ένα boutique ξενοδοχείο σπηλαίων

- Κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο Villa 2019 της Ελλάδας - Royal Blue Mansion @ Μύκονος Blu Grecotel Exclusive Resort