Το Fast Ferries Andros στη θέση του Blue Star Patmos

  • Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2017 - 21:26

Στη ναύλωση του Fast Ferries Andros φαίνεται ότι θα προχωρήσει σύντομα η Blue Star Ferries, καλύπτοντας το κενό που αφήνει πίσω του το Blue Star Patmos μέχρι την επισκευή του.

Σύμφωνα με το nautilia.gr, η “μπλε” εταιρεία αναγκάζεται να ναυλώσει άλλο πλοίο, προκειμένου να συνεχίσει να εκτελεί τη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος για τους επόμενους μήνες.

Έτσι, απευθύνθηκε σε διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, οι οποίες με τη σειρά τους κατέθεσαν τις προτάσεις τους, με επικρατέστερη τελικά εκείνη της  Fast Ferries. Σύμφωνα πληροφορίες του nautilia.gr το Fast Ferries Andros θα παραμείνει στη γραμμή που ήδη εξυπηρετεί –Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος– μέχρι την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Με την ολοκλήρωση αυτής, το “κόκκινο” πλοίο θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί τα πρωινά τακτικά δρομολόγια της Blue Star Ferries στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος, poy αναμένεται να ξεκινήσουν στις 2 Οκτωβρίου 2017.

Στη θέση του Fast Ferries Andros και συγκεκριμένα στο πρωινό δρομολόγιο από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο, θα τοποθετηθεί το ομόσταυλο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., για όσο διάστημα χρειαστεί.