Γενική συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

  • Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2017 - 11:10

Η Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο.

Δύο σημαντικές αποφάσεις, εκτός των άλλων πάρθηκαν σε αυτή τη Γενική Συνέλευση. Μετά από πρόταση του Δ.Σ. του Συλλόγου αποφασίστηκε να διοργανωθεί τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2018 μία ημερίδα με καλεσμένους τον φοροτεχνικό κ. Μουζάκη Αντώνη και θέμα φορολογία, επιβαρύνσεις & ποινές σε περίπτωση παραβατικής συμπεριφοράς και τον εργατολόγο – δικηγόρο κ. Μπούρλο Δημήτρη με θέμα το νέο ασφαλιστικό για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Στην ημερίδα αυτή θα είναι καλεσμένοι όλοι οι επαγγελματίες και οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Επίσης, μέσα στους παραπάνω δύο μήνες θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση με όλους τους επαγγελματίες του νησιού, των επαγγελματικών συλλόγων και της Αντιδημάρχου Τήνου

κ. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου για να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν, να βρεθούν λύσεις και να παρθούν αποφάσεις για τη σωστή και καλή λειτουργία της τοπικής αγοράς. Η κ. Δεληγιάννη, η οποία ήταν παρούσα στην αρχή της Γενικής Συνέλευσης και απάντησε σε ερωτήσεις των μελών μας, ήταν απολύτως σύμφωνη με αυτή τη συνάντηση.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν έγκαιρα και για τις δύο συναντήσεις και ευελπιστούμε να ανταποκριθούν όλοι.