Χαμόγελα ικανοποίησης στο Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο της Σύρου με τα φετινά αποτελέσματα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Η Σύρος διατηρεί υψηλά τον πήχη

Το «εισιτήριο» για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας εξασφάλισαν 72.973 μαθητές και απόφοιτοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι βάσεις εισαγωγής στις σχολές των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ ανακοινώθηκαν χθες το πρωί από το Υπουργείο Παιδείας, βάζοντας τέλος στην αγωνία 105.548 υποψηφίων όλων των κατηγοριών.

Μείωση στις θεωρητικές σπουδές, αύξηση στον τομέα Υγείας

Το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων ανέρχεται στο 69,14%, με τα αποτελέσματα να παρουσιάζουν μεικτή εικόνα. Ειδικότερα, παρατηρείται μείωση στις βάσεις των παιδαγωγικών τμημάτων και των θεωρητικών σχολών και αύξηση στις σχολές του τομέα Υγείας και τις θετικές σπουδές.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το νησί της Σύρου διατηρεί τη λαμπρή παράδοσή του στις θετικές επιστήμες και τις επιστήμες ζωής και υγείας, καθώς μεταξύ των επιτυχόντων, περιλαμβάνονται εισακτέοι σε Τμήματα Ιατρικής, Μαιευτικής, Νοσηλευτικής, Κτηνιατρικής, Μαθηματικών και Χημείας.

Από την πλευρά του Υπουργείου υπογραμμίζεται ότι, θα πρέπει να αποφευχθεί η σύγκριση μεταξύ των φετινών και των περσινών βάσεων, δεδομένου ότι το φετινό σύστημα είναι διαφορετικό από εκείνο που ίσχυε μέχρι πέρυσι.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης διευκρίνισε ότι «το παρόν σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει εξαντλήσει τη δυναμική του», προσθέτοντας ότι «χωρίς βιασύνη, αλλά και χωρίς μεγάλες αναβολές», μέσα από το διάλογο που έχει ξεκινήσει τους προηγούμενους μήνες θα προκύψει ένα νέο σύστημα, που θα αναβαθμίζει το σχολείο και άρα προϋποθέτει μια αναμόρφωση του λυκείου και αφετέρου θα αποδίδει στο σχολείο την ευθύνη επιλογής για την τριτοβάθμια».

Οι διαδικασίες επιλογές με το Νέο και το Παλαιό Σύστημα

Σχετικά με τα φετινά αποτελέσματα, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενημέρωσε ότι οι υποψήφιοι διεκδίκησαν την εισαγωγή τους στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων με το Νέο Σύστημα αλλά και με το Παλαιό Σύστημα εισαγωγής.

Συγκεκριμένα, οι διαδικασίες επιλογής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το Νέο Σύστημα αφορούν αποφοίτους:

Α) ημερήσιου Γενικού Λυκείου, για τα τμήματα και τις Σχολές των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, των ΤΕΙ, της ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές των Ακαδημιών της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού.

Β) ημερήσιου ΕΠΑΛ, για τα ΤΕΙ, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, τις Σχολές Αστυφυλάκων και τις Σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Γ) εσπερινού Γενικού Λυκείου, για τα Πανεπιστήμια, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, τα ΤΕΙ, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και τις Σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Επίσης, οι διαδικασίες επιλογής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το Παλαιό Σύστημα αφορούν αποφοίτους:

Α) ημερήσιου Γενικού Λυκείου και ημερήσιου ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (συμμετεχόντων στις Εξετάσεις αλλά και με τη διαδικασία του 10%), για τα Τμήματα και τις Σχολές των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, των ΤΕΙ, της ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, τις Σχολές των Ακαδημιών της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού.

Β) ημερήσιου ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄ (συμμετεχόντων στις Εξετάσεις αλλά και με τη διαδικασία του 10%), για τα ΤΕΙ, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, τις Σχολές Αστυφυλάκων και τις σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Γ) εσπερινού Γενικού Λυκείου και εσπερινού ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄, για τα Πανεπιστήμια, τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, τα ΤΕΙ, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης και τις Σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Δ) εσπερινού ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄, για τα ΤΕΙ, την ΑΣΠΑΙΤΕ, τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης, και τις σχολές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.

Στο 69,14% το ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων

Από το Υπουργείο δόθηκε στη δημοσιότητα η βαθμολογία του πρώτου και του τελευταίου εισαγόμενου στο κάθε Τμήμα ή Σχολή για την κάθε κατηγορία, ενώ εστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε κατηγορίας, οι οποίες και αναρτήθηκαν στα Λύκεια κάθε περιοχής.

O συνολικός αριθμός των υποψηφίων για επιλογή φέτος ανήλθε σε 105.548 (75.224 με το Νέο ΓΕΛ, 3.219 με το Παλαιό ΓΕΛ/ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β’, 14.339 με το 10% του ΓΕΛ/ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β’, 9.411 με το Νέο ΕΠΑΛ, 2.019 με το Παλαιό ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α’ και 1.336 με το 10% του ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α’), ενώ πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός υποψηφίων ήταν 104.616.

Συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού 72.973 υποψήφιοι, ενώ το 2015 εισήχθησαν 70.988.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι επιτυχόντες στα Τ.Ε.Ι. εισάγονται στο Α΄ εξάμηνο.

Ενημέρωση για τις διαδικασίες εγγραφής

Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.

Επιπλέον, το Υπουργείο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε μη ελληνικής καταγωγής. Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής αυτών των εισαγόμενων θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες με νεότερο Δελτίο Τύπου και αναλυτική εγκύκλιο, με την προϋπόθεση ότι πέραν των δικαιολογητικών που απαιτούνται θα προσκομίζεται και βεβαίωση των Πανεπιστημίων Αθήνας, Θεσσαλονίκης ή πιστοποιητικό τουλάχιστον επιπέδου Β2 (Γ’) του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας ότι γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα. Όσοι δεν κατέχουν την ανωτέρω βεβαίωση ή το πιστοποιητικό γνώσης της Ελληνικής γλώσσας ολοκληρώνουν την εγγραφή τους μετά από την προσκόμιση αυτών μέχρι και το επόμενο της εισαγωγής ακαδημαϊκό έτος, σε ημερομηνίες που ανακοινώνονται.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι αυτά που έχουν ανακοινωθεί με τις Οδηγίες για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Ελλάδας των κατηγοριών: α) αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε.) και β) αποφοίτων Λυκείων ή αντιστοίχων σχολείων κρατών –μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής και θα κατατεθούν από τους ίδιους τους υποψηφίους ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους στη γραμματεία της σχολής επιτυχίας, προκειμένου να γίνει ο έλεγχος τους για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους.

Οι Σχολές και τα Τμήματα εισαγωγής μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών εκδίδουν βεβαίωση εισαγωγής προκειμένου οι εισαχθέντες να την προσκομίσουν στις αρμόδιες αρχές για τη χορήγηση άδειας παραμονής για την πραγματοποίηση των σπουδών τους.

Ε. Δράκου: «Τα περισσότερα παιδιά άκουσαν την καρδιά τους»

Σημαντικές επιτυχίες σημειώθηκαν και στο νησί της Σύρου με τους Διευθυντές του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου να δηλώνουν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των μαθητών, η πλειοψηφία των οποίων συμπλήρωσαν το μηχανογραφικό σημείωμά τους με βάση το αντικείμενο σπουδών της αρεσκείας τους.

«Τα περισσότερα παιδιά πέτυχαν την πρώτη τους επιλογή και αυτό δείχνει ότι διάλεξαν με νηφαλιότητα τη σχολή τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η Διευθύντρια του ΓΕΛ Σύρου, Ειρήνη Δράκου σημειώνοντας ότι σύμμαχοι τους σε αυτή την προσπάθεια ήταν τόσο η οικογένεια, όσο και το σχολείο το οποίο θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους, όπου χρειαστεί. «Εμείς τους ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια και δύναμη να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν τις σπουδές και τα όνειρά τους», προσθέτει.

Όπως τονίζει, τα φετινά αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι το νέο σύστημα εξέτασης κύλησε αναίμακτα στο νησί της Σύρου, καθώς οι μαθητές με τη βοήθεια των καθηγητών τους αλλά και προσωπική προσπάθεια κατάφεραν να επικεντρωθούν στο στόχο τους και να αποδώσουν τα μέγιστα. «Ήταν η τάξη που πήρε όλους τους κραδασμούς με το καινούριο σύστημα, αλλά οι καθηγητές τους και το σχολείο προσπάθησαν πολύ ώστε να υπάρχει ψυχραιμία και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα».

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει ότι πέρα από εισαγωγές σε «δυνατές» σχολές όπως η Ιατρική και η Νομική, καταγράφεται μία γενικότερη ποικιλία στις καταστάσεις των επιτυχόντων, καθώς πολλοί μαθητές με υψηλή βαθμολογία προτίμησαν να δηλώσουν σχολές, βάσει των ενδιαφερόντων και των προσωπικών ταλέντων τους. «Είναι σημαντικό τα παιδιά να επιλέγουν αυτό που τους υπαγορεύει η καρδιά τους, ώστε να μπορούν να το υπερασπιστούν. Γιατί κάνουν έξοδα, κάνουν κόπο και πρέπει να γνωρίζουν ότι επενδύουν στη μόρφωσή τους. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα δουλέψουν πάνω στο συγκεκριμένο τομέα, απλώς αποκτούν τα παραπάνω εφόδια για να είναι επιστημονικό προσωπικό. Οπότε όσο περισσότερο τους αρέσει, τόσο καλύτερα θα το υποστηρίξουν» δηλώνει, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μαθητές που πέρασαν στα Μουσικά Τμήματα των Πανεπιστημίων Μακεδονίας και Κέρκυρας είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη σχολή επιθυμούσαν, χάρη στην υψηλή βαθμολογία τους, ωστόσο προτίμησαν να ασχοληθούν με τη μουσική.

31 επιτυχόντες στο ΕΠΑΛ Σύρου

Με χαμόγελο υποδέχτηκε τα φετινά αποτελέσματα και το Επαγγελματικό Λύκειο της Σύρου, όπου το ποσοστό επιτυχίας ανέρχεται στο 58,5%. Συγκεκριμένα, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 52 μαθητές, εκ των οποίων οι 31 εισέρχονται σε σχολές της προτίμησής τους.  Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Νίκος Βουτσίνος εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους επιτυχόντες και τους εύχονται καλή συνέχεια στις σπουδές τους και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Ακολουθούν οι καταστάσεις με τους επιτυχόντες της Σύρου.

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

1.            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΣΑΜΟΣ)

2.            ΑΛΤΟΥΒΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ               ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

3.            ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

4.            ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)       

5.            ΑΡΓΥΡΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)       

6.            ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ)    

7.            ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΙΩΣΗΦ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΒΟΛΟΣ)      

8.            ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ)

9.            ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)              

10.          ΒΑΣΑΛΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ)               

11.          ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)               

12.          ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

13.          ΒΑΣΣΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)

14.          ΒΕΛΟΥΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)       

15.          ΒΕΛΟΥΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)              

16.          ΒΟΥΡΔΟΥΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)               

17.          ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΚΟΖΑΝΗ)           

18.          ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)             

19.          ΓΚΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

20.          ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

21.          ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

22.          ΖΕΜΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) 

23.          ΖΙΩΓΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)            

24.          ΖΟΥΛΗ  ΣΟΦΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)  

25.          ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

26.          ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΧΙΟΣ)

27.          ΚΕΡΑΝΗ ΑΝΝΑ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΑΓΡΙΝΙΟ)

28.          ΜΑΪΤΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)             

29.          ΜΑΥΡΑΚΗ ΑΝΝΑ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΟΔΟΣ)  

30.          ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)        

31.          ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

32.          ΜΙΧΑΛΟΒΙΤΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ)             

33.          ΜΟΛΛΑΙ ΜΑΡΤΣΕΛΙΝΟ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)            

34.          ΜΠΟΥΛΙΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)

35.          ΝΑΚΟ ΟΡΕΣΤΙ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ)

36.          ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΜΙΧΑΗΛ ΑΛΚΑΙΟΣ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

37.          ΞΑΝΘΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)      

38.          ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ)            

39.          ΠΑΓΙΔΑ ΜΑΡΙΑ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΟΔΟΣ)

40.          ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ         

41.          ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΚΟΣ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)              

42.          ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΦΛΩΡΙΝΑ)

43.          ΠΑΝΤΑΔΗ ΕΛΕΝΗ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)

44.          ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ)

45.          ΠΑΤΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

46.          ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΛΑΡΙΣΑ)

47.          ΠΕΤΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

48.          ΠΛΥΤΑ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)               

49.          ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ                ΜΑΡΙΚΑ - ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)      

50.          ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΜΑΡΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

51.          ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΡΟΔΟΣ)

52.          ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΥ  ΟΥΡΑΝΙΑ - ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)             

53.          ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)             

54.          ΡΑΟΥΖΑΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)              

55.          ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ ΕΡΡΙΚΑ - ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ (ΔΡΑΜΑ)

56.          ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΛΑΜΙΑ)               

57.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΠΑΤΡΑ)

58.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ                - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)             

59.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ)  

60.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)   

61.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ)          

62.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΦΑΝΗ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)    

63.          ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ              - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ)               

64.          ΣΙΓΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΑΝΙΑ)       

65.          ΣΜΑΡΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ)   

66.          ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-ΦΡΕΡΗΣ     ΙΩΑΝΝΗΣ - ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΑΘΗΝΑ)          

67.          ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΜΑΡΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. (ΚΑΡΔΙΤΣΑ)         

68.          ΣΤΡΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)            

69.          ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ)

70.          ΤΟΡΝΑΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                - ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ)          

71.          ΤΡΟΥΜΠΕΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ)        

72.          ΦΟΥΑΣΗ ΜΑΡΙΑ - ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΑΤΡΑ)

73.          ΦΡΕΡΗ  ΙΩΑΝΝΑ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)             

74.          ΦΡΕΡΗ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

75.          ΦΡΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ - ΧΗΜΕΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ)     

76.          ΦΩΣΤΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ)

77.          ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)     

78.          ΧΑΛΑΒΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

79.          ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

80.          ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΝΟΜΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

 

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ - 10% 2015

1.            ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

2.            ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ ΝΕΦΕΛΗ                - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

 

ΓΕΛ ΣΥΡΟΥ -  ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

1.            ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

2.            ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΙΩΝΑΝΝΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

3.            ΡΟΥΣΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΗΤΕΙΑ)

4.            ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΙΩΝΑΝΝΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

 

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

1.            ΑΡΑΟΥΖΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

2.            ΑΡΑΟΥΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

3.            ΒΛΑΜΗ                ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

4.            ΒΟΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

5.            ΓΑΔ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ               - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

6.            ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

7.            ΔΑΛΕΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗΣ Τ.Ε. (ΚΟΖΑΝΗ)

8.            ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ – ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΑΤΡΑ)

9.            ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΠΑΡΤΗ)

10.          ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ                - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΑΜΦΙΣΣΑ) 

11.          ΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

12.          ΜΠΟΜΠΟΣΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

13.          ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΣΕΡΡΕΣ)

14.          ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

15.          ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)

16.          ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΙΕΙΑΣ - ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

17.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

18.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

19.          ΡΟΥΣΣΟΥ ΦΑΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

20.          ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

21.          ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

22.          ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

23.          ΣΚΑΡΗΣ                ΤΖΩΡΤΖΗΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Τ.Ε. ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΚΑΒΑΛΑ)

24.          ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

25.          ΤΑΝΤΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΧΑΛΚΙΔΑ)

26.          ΤΟΣΚΑ ΕΡΜΕΣΤ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

27.          ΤΣΙΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ - ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (Α.Σ.Τ.Ε.Κ.)

28.          ΤΣΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

29.          ΧΑΣΠΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ)

30.          ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ)

 

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ 10% - 2014

1.            ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΗΣ                ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

2.            ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

ΕΠΑΛ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

1.            ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τ.Ε. (ΧΑΝΙΑ)