Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

  • Πέμπτη, 24 Αυγούστου, 2017 - 17:49

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων σηματοδοτεί για τους επιτυχόντες το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας, με όνειρα και φιλοδοξίες για εκατοντάδες νέες και νέους του νησιού μας.

Αγαπητά μας παιδιά, με πίστη, επιμονή και αποφασιστικότητα καλείστε να  διαβείτε έναν καινούργιο δρόμο, ίσως δύσβατο, ίσως ανηφορικό, στο διάβα του οποίου θα αποκτήσετε σημαντικά εφόδια που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, συγκροτημένοι επιστήμονες και χρηστοί πολίτες στην κοινωνία μας.

Εύχομαι τα εφόδια που πήρατε από τις οικογένειες σας, σε συνδυασμό με τις σπουδές που ξεκινάτε, να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την πραγματοποίηση των προσωπικών σας στόχων και τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών προοπτικών για το μέλλον σας.

Όμως και για εσάς αγαπητά μας παιδιά που δεν καταφέρατε όσα σχεδιάσατε και επιθυμούσατε σε αυτή την δοκιμασία της ζωής σας, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες είναι μπροστά σας και είμαι σίγουρος ότι θα τις αξιοποιήσετε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε όπως είπε και ο William Prescott “Ένα εμπόδιο συχνά είναι ένα σκαλοπάτι"».