Ενημέρωση υποψηφίων ΕΠΑΛ Σύρου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

  • Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021 - 17:20

Εκ μέρους του ΕΠΑΛ Σύρου υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 15/06 ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ.  

Η ώρα προσέλευσης υποψηφίων είναι το αργότερο 8.00 για κάθε μέρα που διεξάγονται εξετάσεις των ΕΠΑΛ (βλέπε Πρόγραμμα) και  ειδικά για την πρώτη ημέρα στις 07.45.  

Η Είσοδος θα πραγματοποιείται από την κάτω πύλη του συγκροτήματος (μεγάλο πάρκινγκ).  

Πριν την είσοδο στις αίθουσες εξετάσεων (συγκρότημα ΕΠΑΛ) θα επιδεικνύεται στα μέλη της Λυκειακής Επιτροπής : 

1. Το Δελτίο εξεταζομένου

2. Η Δήλωση αρνητικού self test/ή  βεβαίωση rapidtest που θα έχει γίνει από την Πέμπτη 10 Ιουνίου και  μετά για την 1η εβδομάδα, και από το Σάββατο 19 Ιουνίου για τη 2η εβδομάδα (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Σημειώνεται ότι όσοι/όσες υποψήφιοι δεν έχουν προμηθευτεί εγκαίρως τα selftest, αυτά θα είναι διαθέσιμα πάλι από τα φαρμακεία από Δευτέρα 14/06.

Προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων οι εξεταζόμενοι/ες   

επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους : στυλό (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων. 

Δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους : βιβλία, • τετράδια, • σημειώσεις, • διορθωτικό υγρό ή ταινία, • κινητά τηλέφωνα, smartwatches • υπολογιστικές μηχανές, • ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Η χρήση μάσκας από όλους (υποψηφίους, εκπαιδευτικούς) είναι υποχρεωτική εντός των εξεταστικών κέντρων (αίθουσες) και στους εξωτερικούς χώρους.

Σε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη για τα εκπαιδευτικά χρονικά χρονιά για μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς, οι εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Σύρου, ευχόμαστε σε όλες και όλους τους υποψηφίους να έχουν καθαρή σκέψη, ψυχραιμία, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, είμαστε βέβαιοι ότι για ακόμα μια φορά τα παιδιά θα μας εκπλήξουν.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία !