Λέσχη Ανάγνωσης Ερμούπολης: Ξεκινά και φέτος το ταξίδι της στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου

  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:00

Αρχίζει το νέο κύκλο της για φέτος, η Λέσχη Ανάγνωσης Ερμούπολης. 

Η ανακοίνωση

«Υπάρχουν δύο κίνητρα για να διαβάσεις ένα βιβλίο! Το ένα είναι για να το απολαύσεις. Το άλλο, για να παινευτείς γι’ αυτό»!
Με τα λόγια αυτά του Bernard Russel κατά νου, ξεκινάμε και φέτος -μέλη και φίλοι της Λέσχης Ανάγνωσης Ερμούπολης- για 17η χρονιά-  τα ταξίδια μας στις «απέραντες θάλασσες της Λογοτεχνίας», «επιβάτες» σε άλλο «πλοίο-βιβλίο» κάθε φορά και με διαφορετικό «καπετάνιο-συγγραφέα»!

 Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 7.30μμ στο γνώριμο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμούπολης , στο πρώτο φετινό μας «ταξίδι», ο Μάνος Ελευθερίου με τα «ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΛΟΓΙΑ» του θα «ξεδιπλώσει –σαν σε εξομολόγηση- ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής του»!
Περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους στη συνάντησή μας στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε πώς «ένα βιβλίο διαβασμένο από χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους, είναι χίλια διαφορετικά βιβλία»! (Αντρέι Ταρκόφσκι)

 Στο ιστολόγιό μας ( http://booksyros.blogspot.gr/ ) και στη σελίδα μας στο Facebook (ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ) θα βρείτε πληροφορίες για νέες εκδόσεις, συγγραφείς, ειδήσεις από τον κόσμο του βιβλίου και τις δραστηριότητές μας.