Μήνυμα του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου, Γ. Παπαδομαρκάκη για τις πανελλαδικές

  • Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024 - 12:01

Μήνυμα του Αναπληρωτή Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου προς τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024. 

Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι επιτυχία στους υποψηφίους και στις υποψήφιες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων και στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις να τους οδηγήσουν σε μία από τις σχολές των προτιμήσεών τους. 
Επίσης, αναγνωρίζοντας την αγωνία των γονέων και κηδεμόνων των υποφηφίων, εύχομαι να δουν τα παιδιά τους να αντεπεξέρχονται με επιτυχία σε αυτή τη δοκιμασία, να απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους και να προχωρούν, ισχυροί και με αποφασιστικότητα, στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους.
Τέλος, και από αυτή τη θέση, ευχαριστώ θερμά και εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, οι οποίοι
 βρίσκονται κοντά στα παιδιά μας και με όλες τους τις δυνάμεις οπλίζουν τους μαθητές και
τις μαθήτριες με τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να ανταποκριθούν στη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και να γίνουν χρήσιμα και λειτουργικά μέλη της κοινωνίας.
Ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, Ιωάννης Παπαδομαρκάκης