Συγχαρητήρια Δημάρχου Άνδρου για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

  • Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2017 - 13:15

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής των υποψηφίων στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, σε μήνυμα του, σημείωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές της Άνδρου που κατάφεραν να εισαχθούν στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, επισφραγίζοντας έτσι τις προσπάθειες και τους κόπους ετών. Η επιτυχία τους μάς χαρίζει χαμόγελα αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου.

Εύχομαι τα παιδιά που φέτος θα "διαβούν την πύλη" των ΑΕΙ και ΤΕΙ να έχουν ανάλογες διακρίσεις κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους πορείας, με γνώμονα την αναζήτηση της γνώσης, η οποία είναι αστείρευτη.

Παράλληλα, άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσέφεραν στα παιδιά σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή τους.  Όσο για εκείνους που φέτος δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα ήθελα να τονίσω πως η πορεία τους δε σταματά εδώ. Εφόσον είναι "οπλισμένοι" με πίστη, θέληση και όραμα για τη ζωή τους, οι ευκαιρίες είναι μπροστά και τα όνειρά τους  θα γίνουν πραγματικότητα.

Εκ μέρους του Δήμου Άνδρου, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι επιδίωξή μας για τη νέα γενιά παραμένει η εξασφάλιση των συνθηκών, της προοπτικής και της ελπίδας για την εκπλήρωση των στόχων τους. Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στον διαρκή "αγώνα" της ζωής τους.

Ο Δήμαρχος
Θεοδόσης Σουσούδης».