Ο Δήμαρχος Μήλου στην Αρχαία Ολυμπία

  • Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, 2017 - 06:21

Στις 22 Οκτωβρίου 2017 στην Αρχαία Ολυμπία, πραγματοποιήθηκε συμβολική Συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, στην οποία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Ο Δήμαρχος Μήλου, με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. & Πρόεδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, υπέγραψε την κοινή διακήρυξη για την προώθηση του θεσμού της Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Στόχος αυτής της Πανελλήνιας συστράτευσης είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών που προωθούν το διάλογο, τη συμφιλίωση, την αμοιβαία κατανόηση, την αλληλεγγύη και την ειρήνη, που είναι τα βασικά Ολυμπιακά Ιδεώδη.

Στο πλαίσιο αυτό, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη γενική πρόβα που πραγματοποιήθηκε για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 που θα διεξαχθούν στη Ν.Κορέα, στην πόλη Πιονγκ Τσανγκ.

Ο Δήμαρχος Μήλου, συνεχάρη το Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Ευθύμιο Κοτζιά για την άρτια διοργάνωση, δίνοντας ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του για την εξαιρετική φιλοξενία και απευθύνοντας πρόσκληση φιλοξενίας στο νησί μας, προκειμένου να δημιουργηθεί η ευκαιρία μιας εποικοδομητικής συζήτησης για την αξιοποίηση της  πολιτισμικής μας κληρονομιάς.