Εκδήλωση υποδοχής νέου έτους στον Δήμο Άνδρου

  • Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2018 - 12:30

Την ημέρα των Θεοφανείων και μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό των Υδάτων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Δήμου Άνδρου, στο κτίριο του Δημαρχείου στη  Χώρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και αντάλλαξε ευχές και απόψεις με τον Δήμαρχο Άνδρου,  κ. Θεοδόση Σουσούδη και με τους δημοτικούς συμβούλους. Με τη σειρά του, ο κ. Σουσούδης διαβίβασε ευχές στους κατοίκους της Άνδρου και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τον αγιασμό τέλεσαν και ευλόγησαν τη βασιλόπιτα οι ιερείς  των τριών ενοριών της Χώρας και ακολούθως οι κ.κ. Βρούτσης και Σουσούδης έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Άνδρου. Τα κομμάτια μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους με τη μικρή Τζώρτζια Κουλουμπή να είναι τυχερή, βρίσκοντας το φλουρί!

Να σημειωθεί ότι στη συνέχεια, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Βρούτσης μαζί με τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Σουσούδη έδωσαν το «παρών» στη γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σουσούδης υπογράμμισε το σπουδαίο έργο και την προσφορά του ΝΟΑ στον ναυταθλητισμό.

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου!