Επανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο Παραπόρτι

  • Τετάρτη, 4 Ιουλίου, 2018 - 17:50

Ξεκίνησαν την Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, οι εργασίες αποκατάστασης και επανακατασκευής των εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο στο Παραπόρτι, στη Χώρα Άνδρου. Η αρχή έγινε με τις εργασίες πλήρους επανακατασκευής του διπλού γηπέδου τένις, η συνέχεια δόθηκε με την περίφραξη του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5και τέλος με την περίφραξη του γηπέδου μπάσκετ, το οποίο κατασκευάστηκε προσφάτως. 

Έτσι, σε σύντομο διάστημα αναμένεται να παραδοθούν οι νέες αθλητικές υποδομές στους δημότες της Άνδρου, δίνοντας πνοή ιδιαιτέρως στη νεολαία και τα παιδιά, που ασχολούνται και αγαπούν τον αθλητισμό. Παράλληλα, ο Δήμος Άνδρου έχει καταθέσει πρόταση για την επισκευή και χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου «Ιωάννης Μ. Γουλανδρής».

Στο πλαίσιο των εργασιών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες, που επέβλεπαν τον περιβάλλοντα χώρο για τυχόν εκδήλωση πυρκαγιάς λόγω των εργασιών κοπής και αποξήλωσης των παλαιών μεταλλικών υλικών. Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση, καθώς χρειάστηκε αρκετές φορές να επέμβουν για την κατάσβεσημικρών εστιών.