Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας

Για τη συνάντηση με τους Υπουργούς

  • Δευτέρα, 23 Ιουλίου, 2018 - 22:36

Από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστός ο ξυλοδαρμός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας σε επικεφαλής Δημοτικής παράταξης,  μια πράξη καταδικαστέα, ζητήσαμε ως παράταξη  την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να τοποθετηθούν όλες οι παρατάξεις στη νέα απαράδεκτη επίθεση, μετά την επίθεση τραμπούκων στον Προιστάμενο της ΥΔΟΜ , που αυτή τη φορά αφορούσε αιρετό. 
Κατά τη σημερινή συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου , για την προετοιμασία της  επίσκεψής μας στο Υπουργείο Εσωτερικών ,για την στελέχωση των Δημοσίων Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Δήμου και  Επαρχείου  , δηλώσαμε ξανά ότι αν δεν προηγηθεί συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου για την τοποθέτηση όλων πάνω στα νοσηρά αυτά φαινόμενα, εμείς δεν θα συμμετάσχουμε.
Ενώ λοιπόν αναμέναμε την ώρα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου, είδαμε την ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής. Καταγγέλλουμε τη στάση της που με αυτά τα ‘’μαγειρέματα’’ θέλει να δικαιολογήσει φαινόμενα τέτοιου είδους , προερχόμενα από την παράταξή της.
Για το λόγο αυτό δηλώνουμε ότι δεν θα είμαστε παρόντες στη συνάντηση αυτή και ότι η Λαική Συσπείρωση όπως πάντα,  θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για την κάλυψη όλων των αναγκών των Υπηρεσιών του νησιού, με προσωπικό μόνιμης και σταθερής εργασίας και τη γενναία χρηματοδότηση των Δήμων, από τον κρατικό προυπολογισμό.