Ανακοίνωση για τις φονικές πυρκαγιές - Συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου και του ΣΕΔΑ

  • Τρίτη, 24 Ιουλίου, 2018 - 17:03

Ο Δήμος Άνδρου εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη του για τα θύματα των πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Στις 23 Ιουλίου 2018 εκτυλίχθηκε μια ανείπωτη τραγωδία και η σκέψη μας βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά στην Αττική, στην Κορινθία και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές αφήνουν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες, καμένες περιουσίες και κατεστραμμένες ζωές. Ο Δήμος Άνδρου εκφράζει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους, Πυροσβεστική, εθελοντές  και άλλους φορείς πασχίζουν να σώσουν ζωές και να σταματήσουν τις πυρκαγιές.

Mε πρωτοβουλία του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, σήμερα μεταβαίνει στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές πυροσβεστικό όχημα και κλιμάκιο 6 ατόμων με επικεφαλής τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου κ. Δημήτρη Λάσκαρη, προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση.

 

Αναβάλλεται η αποψινή συναυλία των Μίμη Πλέσσα και Δάκη

Ο Δήμος Άνδρου γνωστοποιεί ότι η προγραμματισμένη για σήμερα, 24 Ιουλίου 2018, συναυλία των Μίμη Πλέσσα και Δάκη, στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου, αναβάλλεται εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, την Κορινθία και άλλες περιοχές της χώρας.

Μετά τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών, ο Δήμος Άνδρου σε συνεννόηση με τους συντελεστές της συναυλίας αποφάσισαν τη ματαίωση της εκδήλωσης ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου, παρακαλείται να μεταβεί στο εκδοτήριο από το οποίο παρέλαβε το εισιτήριο για να λάβει πίσω το χρηματικό ποσό. Ο Δήμος Άνδρου, μέσω ανακοίνωσής του, θα ενημερώσει σχετικά με τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας.