Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Άνδρου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

  • Τρίτη, 28 Αυγούστου, 2018 - 16:26

Ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, με αφορμή τη σημερινή (28/08/2018) ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Αναλυτικά η συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Άνδρου:

«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.  Η εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αποτελεί την επιβράβευση των κόπων και των επίπονων προσπαθειών τους. 

Η επίτευξη των στόχων τους είναι η απαρχή μιας νέας πορείας στον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και στην ζωή τους. Εύχομαι τα φοιτητικά χρόνια που ακολουθούν να είναι ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και στους καθηγητές των μαθητών, οι οποίοι τούς υποστήριξαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην προετοιμασία για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στους μαθητές που, για διάφορους λόγους, δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, εύχομαι να συνεχίσουν τηνπροσπάθεια με προσήλωση και υπομονή. Θα ήθελα, επίσης, να τους επισημάνω ότι πάντα στην ζωή υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτικές επιλογές. 

Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους!»