Πολίτες για τα νησιά μας

Έγγραφο στον Δήμαρχο Νάξου για την ποιότητα του νερού

  • Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2018 - 19:05

Κύριε Δήμαρχε, Όπως έχετε διαπιστώσει τις τελευταίες εβδομάδες, το νερό στα σπίτια και τις επιχειρήσεις της Χώρας έχει ιδιαίτερη οσμή, γεύση και χρώμα.

Η τοπική κοινωνία, είναι ιδιαιτέρως ανήσυχη, καθώς λόγω των ανωτέρω χαρακτηριστικών, οι πολίτες δικαίως αμφισβητούν την καταλληλότητα του νερού.

Το ίδιο διάστημα, κατά το οποίο η κοινωνία ζει με την ανασφάλεια για αυτό το μείζον ζήτημα, εσείς, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, τρέχετε από πανηγύρι σε πανηγύρι και από εκδήλωση σε εκδήλωση.

Βλέποντας σας να αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, σας έχουμε υποβάλει σειρά από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Πιθανολογούμε ότι δεν τις έχετε καν διαβάσει. Δεν χρειαζόταν να είναι κανείς μάντης για να καταλάβει τι θα ερχόταν. Ωστόσο, εσείς, με τον εκλεκτό σας, κ. Πολυκρέτη, συνεχίζατε και συνεχίζετε την ανεύθυνη πολιτική στο θέμα της διαχείρισης του νερού. Του νερού που πίνουμε, που μαγειρεύουμε, που πλενόμαστε, που πλένουμε τα παιδιά μας!

Κύριε Δήμαρχε,

ο κόσμος ανησυχεί, επειδή στις βρύσες του τρέχει ΛΑΣΠΟΝΕΡΟ.

Μαζέψτε το πολιτικό θάρρος που πιθανόν έχετε ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι του γραφείου σας και ενημερώστε, ο ίδιος, άμεσα τους συμπολίτες μας, χωρίς περιστροφές, ότι το νερό που παρέχεται σε κάθε σπίτι και επιχείρηση των νησιών μας, από τον Δήμο, είναι ή δεν είναι υγιεινό, καθαρό και κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Ευελπιστούμε ότι μεταξύ των πανηγυριών και των προεκλογικών εμφανίσεων θα βρείτε λίγο χρόνο και γι’ αυτό.

Νάξος, 03.09.2018

Για τη Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά μας

Βασίλης Βρούτσης Αντώνης Βασαλάκης

Δημοτικοί Σύμβουλοι