Διημερίδα αεροδιάσωσης με τη συμμετοχή της ΕΟΔ Κυκλάδων

  • Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, 2018 - 16:43

Με 4 μέλη συμμετείχε η ΕΟΔ Κυκλάδων στη Διημερίδα Αεροδιάσωσης που οργανώθηκε από την Κεντρική Διοίκηση της ΕΟΔ και πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και Σάββατο, 28 και 29  Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με την 358 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης, στην 111 Π.Μ. της Π.Α. στη Νέα Αγχίαλο του νομού Μαγνησίας.

Η διημερίδα περιελάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος και  συμμετείχαν σ’ αυτή μέλη των παραρτημάτων της ΕΟΔ απ’ όλη την Ελλάδα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να εκπαιδευτούν και να συνεργαστούν σε μία άσκηση που περιελάμβανε τεχνικές θαλάσσιας διάσωσης και αεροδιάσωσης, με τη συμμετοχή των σκαφών της ΕΟΔ και ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ΕΟΔ Κυκλάδων, που συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια δράσης, παρουσίασε το έργο της στους εκπροσώπους των Παραρτημάτων που συμμετείχαν.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε απολογισμός του διημέρου, και τα μέλη των παραρτημάτων αφού ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Φθινόπωρο του 2019, αναχώρησαν για τις βάσεις τους μεταφέροντας όλη τη νέα γνώση που αποκόμισαν.

 

Ετικέτες: