Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ο Μιχάλης Χάλαρης

  • Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:25

Επιστρέφει στον στίβο των εθνικών εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, πρώην Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, μέλος της  Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής και Γραμματέας  των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία Μιχάλης Χάλαρης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά από συζητήσεις που είχε με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, φέρεται να οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χάλαρης, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών (μέρος της παλιάς Β’ Αθηνών) που περιλαμβάνει τους Δήμους: Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού,  Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου.

Στην ίδια εκλογική περιφέρεια πρόκειται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να είναι υποψήφια και η κ. Γεννηματά.   Τούτου δοθέντος, και με προϋπόθεση ότι ο Κυκλαδίτης πολιτικός θα είναι ανταγωνιστικός στη συγκομιδή ψήφων, η προοπτική εκλογής του θα εξαρτηθεί από την απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για το ποια έδρα θα κρατήσει, καθώς ως γνωστόν οι αρχηγοί των κομμάτων κατεβαίνουν ως υποψήφιοι μέχρι και σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.