Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το αθλητικό διήμερο του Amorgos Run “San-Ta Rifakia”

“Βάσεις για το αθλητικό μέλλον των παιδιών μας”

  • Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, 2019 - 06:13

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το αθλητικό διήμερο στις AMORGOS RUN «San-Ta Rifakia», σε εορταστικό κλίμα.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιτροπή του Δήμου Αμοργου σε συνεργασία με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του νησιού και την ομάδα του Amorgos Trail Challenge οργάνωσαν δύο μέρες γεμάτες αθλητικές δραστηριότητες, με αποκορύφωμα το μεσημέρι της Κυριακής τον «αγώνα» τρεξίματος 1.000 μέτρων για 140 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών.

Η μεγάλη αθλήτρια και 3 φορές νικήτρια Μαραθωνίου Αθήνας, κ. Ράνια Ρεμπούλη και οι συνεργάτες της κ. Χαραμής Παναγιώτης, προπονητής και πρώην πρωταθλητής Μαραθωνίου, κ. Μπουντούλης Χρήστος, αθλητής και κ. Αργυρόπουλος Γιάννης, δημοσιογράφος, βρέθηκαν στο νησί για την διεξαγωγή του γεγονότος.

Τα παιδιά γυμνάστηκαν, έτρεξαν ντυμένα στα κόκκινα με μπλουζάκια και σκουφάκια,γέλασαν και το ευχαριστήθηκαν με επιβράβευση μετάλλια, επαίνους, δώρα και εδέσματα στο τέλος της διαδρομής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμοργού, “σκοπός του διημέρου ήταν να τεθούν οι βάσεις για το αθλητικό μέλλον των παιδιών μας. Το πρώτο βήμα έγινε. Θα υπάρξουν αντίστοιχες αθλητικές δραστηριότητες, ώστε τα παιδιά μας να βρίσκονται σε εγρήγορση”.

Ο Δήμος Αμοργού ευχαρίστησε όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες του Δήμου, την κ. Ρεμπούλη και τους συνεργάτες της που μετακινήθηκαν στην Αμοργό, την Blue Star Ferries για την στήριξη στην μεταφορά τους, την ΕΔΟΚ Αμοργού, καθώς και όλους τους εθελοντές και χορηγούς που βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

Ετικέτες: