Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη - Παρουσίαση του συνολικού έργου της περιόδου 2014 – 2019

Ένας τόπος για τα νιάτα

  • Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:20

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου κι ώρα 19:00 ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του συνολικού έργου της περιόδου 2014 – 2019. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου ΕΠΑ.Λ Πάρου, το οποίο βρίσκεται στο Λιαροκόπι Παροικιάς.

Το πρόγραμμα της παρουσίασης χωρίζεται σε τρία μέρη. Στην αρχή, ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος, θα ανέβει στο βήμα για να παρουσιάσει το έργο της δημοτικής αρχής στην πρώτη της θητεία. Ειδικότερα, θα αναφερθεί στο πως ενίσχυσε την οικονομική αυτοτέλεια του Δήμου, θα αναλύσει τη στρατηγική πίσω από την αναπτυξιακή έκρηξη του νησιού, θα εξηγήσει πως διαχειρίστηκε τις δυσκολίες που γεννούσαν καθημερινά τα περιορισμένα κονδύλια του κράτους και θα περιγράψει διεξοδικά το πλάνο που ακολούθησε ώστε η Πάρος να εξελιχθεί σε έναν τόπο για τα νιάτα.

Εν συνεχεία, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Αρκουλή, Δημήτρη Μπελέγρη, Γεωργία Παττέ και Τάσο Σκαραμαγκά, την οποία θα συντονίσει ο εκδότης Νίκος Ραγκούσης. Η συζήτηση θα χωριστεί σε τέσσερις διαφορετικές θεματικές ενότητες ( Οικονομικά του Δήμου – Υποδομές & Δίκτυα – Ανάπτυξη & Τουρισμός – Κοινωνική Πολιτική) και κάθε δημοσιογράφος θα έχει δικαίωμα για μια ερώτηση και μία επερώτηση ανά θεματική. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απευθύνει ερωτήσεις στον Δήμαρχο. Στο τέλος της εκδήλωσης, θα ανακοινωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της παράταξης που θα κατέβουν εκ νέου στις εκλογές στο πλευρό του Μάρκου Κωβαίου.