Συνάντηση της παράταξης του Π. Κροντηρά με εκπροσώπους εμπόρων και βιοτεχνών Τήνου

  • Πέμπτη, 4 Απριλίου, 2019 - 12:59

Μετά από πρόσκληση του συνδυασμού "Ενωμένοι για το νησί μας", το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης 2 Απριλίου 2019 στα γραφεία του Συλλόγου με υποψήφιους του συνδυασμού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αναφέρθηκε στα πλείστα προβλήματα των επαγγελματιών του νησιού μας όπως στην μη αναμενόμενη πτώση του τζίρου το 2018 σε σχέση με το 2017 παρόλο την αύξηση του τουρισμού, την αβάσταχτη φορολογία και τους ισοπεδωτικούς νόμους. Έγινε ιδιαίτερη μνεία για την αδιαφορία εδώ και πολλά χρόνια των αρμόδιων φορέων για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία της τοπικής αγοράς.

Συζητήθηκε τα προβλήματα που αφορούν στην τήρηση της κανονιστικής κοινοχρήστων χώρων κυρίως στο ιστορικό κέντρο και στην οδό Ευαγγελιστρίας, στην διοργάνωση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια όχι μόνο της θερινής σεζόν αλλά και άλλων περιόδων του έτους με σκοπό τη στήριξη της τοπικής αγοράς, στο θέμα της ίδρυσης πολυκαταστημάτων στο νησί μας, στην καταπάτηση της αρχιτεκτονικής του νησιού μας, στην πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού, στα parking κ.α.

Το αίτημα του Συλλόγου μας είναι ότι πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί, φορείς, σύλλογοι και επαγγελματίες, για την αντιμετώπιση αυτών των τεράστιων προβλημάτων και να κάνουμε τα πάντα για να έχουμε άμεσες λύσεις και αποτελέσματα για μια υγιή αγορά.