ΚΚΕ Πάρου

"Καλούμε τον Παριανό λαό να απορρίψει κάθε διχασμό"

  • Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2019 - 16:59

Με στόχο τη συντριβή του Κομμουνιστικού Κόμματος Γερμανίας, η ηγεσία του ναζιστικού κόμματος οργάνωσε τo Φλεβάρη 1933 τον εμπρησμό του κτιρίου του γερμανικού Κοινοβουλίου (Ράιχσταγκ) και στη συνέχεια κατηγόρησαν γι' αυτό τους κομμουνιστές. Ο υπαρχηγός του ναζιστικού κόμματος, Χέρμαν Γκέρινγκ αργότερα ομολόγησε ότι αυτή η προβοκάτσια ήταν δημιούργημά του. 
Κάποιοι «νοσταλγοί» αυτών των εποχών στο τόπο μας, νομίζουν ότι μπορούν να επαναλάβουν την ιστορία. Με το σπρέι λοιπόν στο χέρι, συνεχίζοντας το «έργο» των τελευταίων ημερών, έφτασαν στο σημείο να ρυπάνουν νεκροταφείο (Πρόδρομος) και εκκλησία(Αγ. Πακού).  
Οι κομμουνιστές έχουν επανειλημμένα έχουν αποδείξει ότι δεν τρομοκρατούνται, σέβονται και προασπίζουν τα σύμβολα και τα μνημεία της θρησκευτικής πίστης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι προβοκάτορες όμως με το αρρωστημένο τους  μυαλό και με προφανείς προεκλογικά επιδιώξεις, επιδιώκουν να αμαυρώσουν αυτήν ακριβώς τη στάση και τη θέση.
Καλούμε το παριανό λαό να απορρίψει κάθε προσπάθεια διχασμού,   να μη δείξει καμιά ανοχή στα φασιστοειδή  και να τα στείλει εκεί που ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

 

Ετικέτες: