Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας

"Ψήφος ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική"

  • Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019 - 16:52

Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει απομείνει για την τριπλή εκλογική μάχη της 26ης Μάη. Στις λίγες αυτές μέρες ,όλοι οι φίλοι και υποψήφιοι που συγκροτούν το αγωνιστικό μας ψηφοδέλτιο ,μπαίνουμε ακόμη πιο αποφασιστικά, όλοι σαν ένας άνθρωπος, σ’ αυτή την απαιτητική μάχη, για να δυναμώσει ακόμη πιο πολύ η Λαική Συσπείρωση και το ΚΚΕ, που είναι η φωνή των εργαζομένων.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ό,τι  περνάει από το χέρι μας, ώστε να εκφραστούν και στην κάλπη το θετικό κλίμα που συναντάμε σε όλη την προεκλογική δραστηριότητα, η  εκτίμηση που εκφράζει ένας ευρύτερος κύκλος εργαζομένων για τη στάση που έχει κρατήσει τα τελευταία χρόνια η Λαική Συσπείρωση και το ΚΚΕ. 

Να αποτυπωθούν και στην κάλπη η επανασυσπείρωση δυνάμεων και η διάθεση συμπόρευσης από έναν κόσμο που στο παρελθόν έκανε άλλες πολιτικές επιλογές και τώρα διαπιστώνει ότι η ίδια η ζωή μας δικαιώνει. 

Αντικειμενικά οι δρόμοι που συγκρούονται και στις ευρωεκλογές και στις τοπικές /περιφερειακές είναι δύο

Είτε θα δώσει ο λαός «σήμα» συνέχισης της αντιλαικής πολιτικής , που ξεκινά από την Ευρωπαική Ένωση και τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου και εξειδικεύεται σε Δήμους και Περιφέρειες, είτε θα δώσει  «σήμα» αμφισβήτησης αυτής της πορείας, βάζοντας πλάτη για την αντεπίθεση, μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Είτε θα δώσει στήριξη στην πολιτική της Ευρωπαικής Ένωσης και στα κόμματά της που από κοινού ψηφίζουν και εφαρμόζουν το 90% των αντιλαικών οδηγιών της, είτε θα δώσει επιθετική απάντηση εναντίωσης σε αυτή τη λυκοσυμμαχία που εκφράζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

 Είτε θα δώσει άλλοθι στην κοροιδία της κυβέρνησης , στον ανταγωνισμό της με τη Ν.Δ για το « μικρότερο κακό», στην πολιτική «10 σου παίρνω και σου επιστρέφω 1», είτε θα δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, που μπαίνει μπροστά στην διεκδίκηση των σύγχρονων λαικών αναγκών, φωτίζοντας το δρόμο της πραγματικής ανατροπής. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. 

Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαικής Συσπείρωσης  στο Δήμο και την Περιφέρεια, να μην αφήσουμε σπίτι εργαζόμενου, εργάτη, άνεργου, φτωχού αυτοαπασχολούμενου, που δεν θα πάμε να ζητήσουμε θαρρετά τη ψήφο του.

 Να υπενθυμίσουμε στο Σαντορινιό λαό ότι ποτέ το ΚΚΕ  και η Λαική Συσπείρωση δεν του είπαν ψέματα.  Ήταν πάντα δίπλα του , στους καθημερινούς αγώνες τους για να βελτιωθεί η ζωή τους.

 Ας θυμηθεί όλοι αυτοί που του ζητούν σήμερα  τη ψήφο του, ποιοί ήταν και τι του έλεγαν στο παρελθόν? Αν ευθύνονται για την κατάσταση που έχει περιέλθει το νησί μας και η χώρα και που τώρα για άλλη μια φορά του λένε κοροιδεύοντάς τον ανοικτά ότι είναι  ακομμάτιστοι και άχρωμοι……

Καλούμε τον κόσμο της Σαντορίνης , ιδιαίτερα τη νεολαία, να στηρίξουν Λαική Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια και δαγκωτό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Αυτή θα είναι η διαφορά που θα κάνει την αλλαγή στη ρότα της ζωή μας  μετά τις εκλογές .

Δυνατό ΚΚΕ παντού.